12 de juliol del 2011

Una altra avioneta dels bombers s'estavella al Delta, ara a la badia dels Alfacs


És el segon aparell dels bombers que s'estavella en aigües del Delta en menys de dues setmanes. Aquest dilluns al vespre, una avioneta de vigilància i atac que treballava en l'extinció d'un incendi a Freginals va caure a la badia dels Alfacs. El pilot, que va resultar il·lès en l'accident, va intentar una maniobra per carregar l'aigua, però l'avioneta va embarrancar i va quedar de cap per avall. Una embarcació va rescatar el pilot i el va portar fins al port de Sant Carles de la Ràpita. En aquest sentit, l'accident és pràcticament idèntic al que es va produir el 29 de juny passat a l'altra badia del Delta, a la zona del Fangar, quan una avioneta de les mateixes característiques intentava agafar aigua i va quedar embarrancada. El web de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) ofereix un vídeo en què es mostra com va quedar l'avioneta que es va estavellar aquest dilluns a la badia dels Alfacs.

Imatge: ACN

2 comentaris:

  1. Com si ho veiés: El poc calat i els bancs d’arena propis de la zona fan donar la volta de campana a els hidroavions...
    Pregunta: Els pilots no saben que el delta de l’Ebre es un sistema en continues i irregulars aportacions de sorra ? Quina cartografia portaven ? Els pilots coneixien la zona?
    Valdria la pena respondre aquestes preguntes, dons en una tercera vegada podríem lamentar desgracies personals.

    ResponElimina
  2. Culpa del Conseller, no se quin, però del Conseller. I sinó de Pallarès, per no informar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta