1 de febrer del 2012

La Ribera d'Ebre aprova un pressupost de 6 milions d'euros

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat el pressupost per al 2012, el qual supera els 6 milions d’euros. Això és un 10,12% menys respecte de l’any anterior. L’aprovació ha comptat amb els vots favorables del grup de CiU, al govern de l’ens comarcal, i també l’abstenció del PSC, a l’oposició. Per la seua banda, el grup d’Esquerra hi ha votat en contra. L’àrea de serveis a les persones és la més important del pressupost, ja que representa el 47% del total. En el capítol d’inversions destaca la construcció de la nau destinada a la planta de triatge i valoració dels residus, que es farà al polígon industrial del Molló, entre Móra la Nova i Tivissa.

El president del Consell Comarcal, Jordi Jardí, ha explicat que és un pressupost realista, auster, rigorós i adaptat a l’actual situació econòmica, sense deixar d’atendre la qualitat dels serveis comarcals i la potenciació dels actius de la Ribera d’Ebre i els seus municipi. També ha dit Jardí que és un pressupost que referma el compromís per treballar en favor de la reindustrialització, la promoció turística, la cultura i els productes agroalimentaris de la Ribera d’Ebre.

Imatge Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta