8 de març del 2012

Imma Juan serà la nova presidenta de Convergència a l'Ebre

L'exalcaldessa de Deltebre, Imma Juan, serà a partir d'aquest divendres la nova presidenta de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les Terres de l'Ebre, en substitució de l'actual delegat del Govern, Xavier Pallarès. Els estatuts del partit no permeten la reelecció de Pallarès, i Juan ha estat finalment la persona de consens per liderar Convergència a l'Ebre en aquesta nova etapa de govern a la Generalitat, a la Diputació, als quatre consells comarcals del territori i a les quatre capitals de comarca: Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre i Gandesa. El congrés de la federació ebrenc de Convergència tindrà lloc aquest divendres al vespre, al centre cívic Ferreries de Tortosa.

Al congrés havia d'assistir-hi Felip Puig, membre de l’executiva de CDC. Però a causa dels incendis al Pirineu, el també conseller d'Interior ha hagut d'anul·lar a última hora les diverses convocatòries que tenia previstes a Tortosa per aquest divendres, com ara la junta de seguretat local  i l'acte d'entrega de les Medalles d'Honor del Cos de Bombers. En aquest cas, sí que està prevista l'assistència de l'alcalde de Tortosa i senador, Ferran Bel; del diputat de CiU al Parlament, Josep Rull; del diputat de CiU al Congrés dels Diputats; Jordi Jané; del secretari executiu de Territori, Acció Municipl i Militància de CDC, Lluís Corominas, i del secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, que s'encarregarà de cloure l'acte.

Imatge CiU de Deltebre

3 comentaris:

  1. Bon relleu, em de dir que els relleus fets amb visió positiva i de futur sempre funcionen. Segur que les Terres de l' Ebre amb CIU i la persona de l' Imma Juan seguiran molt ben representades com ha vingut fent fins ara amb en Xavi.

    ResponElimina
  2. Ohh, si ja es veu que amb CiU les coses no paren de millorar...en fin, sort! que te'n farà falta...a vore Lidia si te toca algun càrrec ara que se renova lo xiringuito!!

    ResponElimina
  3. Amb íl.lucio, es l'unic que sabem dir aixó i no fer-se trampes al solitari o peix al cove, "vamos" que es un oartit de frases fetes, benvinguda a corruptilandia

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta