9 de març del 2012

Rectificarà el PP la seua reforma laboral? #PrimeraColumna

En el programa d'aquest divendres de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si creuen que el govern del PP rectificarà la reforma laboral, un cop que el reial decret del passat 10 de febrer va quedar ratificat ahir al Congrés dels Diputats, amb 197 vots a favor i 142 en contra. Finalment, la reforma laboral va quedar aprovada a la cambra baixa espanyola amb els vots del Partit Popular, de Convergència i Unió, UPN i Foro Asturias, el partit de Francisco Álvarez-Cascos. Així, ara començarà la tramitació de la reforma laboral com a projecte de llei, i per tant els grups podran presentar esmenes parcials i esmenes a la totalitat. Per tant: rectificarà el PP la seua reforma laboral?


13 comentaris:

  1. Ell mateix va dir que passi el que passi no ho farà, que seguirà endavant costi el que costi i li agradi a qui li agradi...aquest home és molt tossut, no canviarà mai de pensaments i té les idees clar el camí que vol seguir, ho veig negre!

    I si ho canvia serà en molts pocs punts...pnseu que té al seu darrera a tots els grans empresaris, entre ells a l'admirat a Tortosa Ortega, que vol fer la botiga de Zara a Tortosa...i aquests, encara que ho vulgui fer, el convenceran a cops de diners i interessos econòmics, el motor que mou el món actualment!

    ResponElimina
  2. Els efectes d'una reforma laboral es noten a mig o llarg termini, no es veuran els efectes (positius o negatius) en mesos. Jo tot i no ser de dretes espero que serveixi per dinamitzar el mercat laboral i donar oportunitats a la gent jove amb ganes de treballar, i que els dinosauris espavilen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb quines condicions laborals, lluis? amb les de l'eurovegas que es disputen Madrid i Barcelona o amb unes condicions dignes?

      Elimina
    2. I les condicions dels 5.200.000 parats? I les condicions d’aquells que passen el mes amb 425€ perquè han acabat el subsidi d’atur? I les condicions d’aquelles famílies que tenen a tots els seus membres a l’atur? I les condicions d’un de cada dos joves que no pot treballar?

      Elimina
    3. Guitjaume, jo sóc un dels joves que no pot treballar...el meu destí o és currar a lagun colegi privat o d'adminsitratiu a una oficina, perque les baixades d'un 40% de pressupost públic de Rajoy, bé, em deix aen un més que delicada situació perr trobar plaça a un IES públic, si és que en queda algun d'aquí a poc, vull dir...

      I jo el que no vull és que em fotin al carrer a la primera de canvi, sense indemnització durant el primer any i tot el fotimer de coses que engloba aquesta reforma laboral. Tinc el smeu sdrets supsesos durant lo primer any de treball, any de prova, no t'oblidis, cos aque vol dir que em pagaran menys que si fos un treballador bàsic, perque estic de prova.

      Per això em queixo, o sóc pilota del jefe o si li caic malament per alguna minsa raó em podrà ficar al carrer a la primera de canvi, no oblidem que ara les excuses per ficar-te al carrer s'han multiplicat exponencialment, també!

      D'això em queixo, Guti...treball precari, sense indemnització, etcètera...ZP potser va ser una mica sapastre gestionant la crisi, però en això mai va transigir, mai va agenollar-se davant la CEOE! I Rajoy i Mas s'hi han fet molt amics,de la CEOE, j asabem de quin abanda estan, ara, aquests dos!

      Elimina
    4. CiU i PP son la CEOE, sempre ho han sigut i ho seran.
      I la CEOE vol..... més negoci sempre.
      I vistos els creixements de països emergents: Xina, Índia, Brasil, el seu model: baixos sous e infinitat d'hores de treball, no dubtes en que volen reproduir-lo a tot el planeta.
      No cal ni que menges, només treballa i amb el que guanyis, consumeix els seus productes.
      Sense moral, ni humanitat, ni res, $$$$$$$$-€€€€€€€!
      Així estem. Evitant ser millors i més humans.

      Elimina
  3. Hombre, Lluís, no me hagas reir, que no estoy para risas ...

    Si esta "reforma" laboral sirve para dinamizar el mercado laboral ( salvo que por dinamizar se entienda poder despedir libremente a los empleados ) te prometo que me quito la cruz del pecho y me voy de farra con Ali Khan ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿Alguien piensa más allá de su ombligo? ¿Alguien piensa en el drama que estamos viviendo en este país?

      Elimina
    2. El PP?
      Ja, ja, ja, ja.

      Elimina
  4. Per suposat, el PP es deu a les classes mitges que són qui l’hem votat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tu que sas? Que los vots no són secrets?

      Elimina
    2. No de les mitges, no, i de més avall. D'aquí plora la criatura.
      Son faves comptades, ignorant. És impossible treure casi 11 milions de vots i no haver rebut vots de les classes mitges.

      Elimina
  5. Tu Lluis vols dir que no ets tant d'esquerres com Javier Nart, Cristina Alberdi i Pablo Castellano ?.
    Quasi independenment dels resultats, la reforma laboral, és l'agressió més brutal feta contra els treballadors/es des de l'Estatut dels Treballadors.
    Ara, també t'ho diré, en part me'n alegro. Principalment aquells que, gracies als demonitzats sindicats tenen un convenis que els afecta, empara i reconeix uns mínims, sempre tenien on mirar i on senyalar el camí de la legalitat a la pròpia empresa. En definitiva i sobre tot, a les petites i mitjanes empreses, no calia massa lluita personal ni cremar-se particularment: només calia dir " el que digui el conveni ". Ara, això, pot haver-se acabat segons com evolucioni la cosa. Esta garantia, si l'empresari vol, desapareix i la reculada al SMI està servida. Potser els informàtics, no ho tindran tant cru, però el personal no qualificat i la mà d'obra sí. Només per això, per solidaritat i consciencia, ho rebutjo frontal-ment i dràstica.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta