13 de març del 2012

Roigé (CiU) recorda que PSC i ICV no van oposar-se a la nova zona blava

La primera tinent d'alcalde i regidora de Serveis al Territori, Meritxell Roigé, ha volgut contestar aquest dimarts les crítiques dels portaveus del PSC i d'Iniciativa a l'ampliació de la zona blava de Tortosa. Roigé ha recordat que el PSC va votar favorablement al ple "l'ampliació de l'estacionament en zona blava", mentre que "Iniciativa va facilitar l'aprovació d'aquesta mesura gràcies a la seva abstenció". La primera tinent d'alcalde també ha fet notar que en el ple del 4 d'octubre de 2010 el grup municipal del PSC va defensar aquesta modalitat d'estacionament de pagament, "per la flexibilitat i mobilitat que dóna a la zona comercial".

Roigé ha denunciat que PSC i ICV vulguen ara "desmarcar-se d'una iniciativa que quan es va votar al ple, que és allí on tocava mostrar la seva disconformitat, no s'hi van oposar". La regidora de Serveis al Territori ha afegit que aquesta és una mesura que recull el Pla de Mobilitat Sostenible amb l'objectiu d'afavorir la rotació a la zona més comercial de la ciutat. A més, abans de la implantació d'aquesta mesura, i a banda dels aparcaments soterrats projectats, des de l'Ajuntament s'han creat al voltant de 500 noves places d'aparcament gratuït en superfície al barri del Temple (al costat del pont Mil·lenari), Ferreries (a l'avinguda Marcel·lí Domingo), Ferreries Nord (carrer del Comerç), Ferreries Nord (al carrer Elcano, al costat de l'antiga comissaria dels Mossos) i a Ferreries (davant de l'institut Joaquim Bau).

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta