14 de març del 2012

L'Expoebre 2012 serà gratuïta per a tots els visitants i durant tots els dies

L'Ajuntament de Tortosa ha apostat enguany per la gratuïtat d'Expoebre, com a estímul per als expositors i per afavorir l'assitència de públic a la 68a Fira Multisectorial de les Terres de l'Ebre. Així, una de les principals novetats de la propera edició de la fira Expoebre serà la gratuïtat de l'accés per a tots els visitants i durant tots els dies de la fira, que enguany es farà entre els dies 28 d'abril i 1 de maig. La gratuïtat serà una de les noves mesures d'estímul que posa en marxa l'Ajuntament de Tortosa per atreure nous visitants a Expoebre, i per fer l'edició d'enguany més atractiva per als expositors. El president de Fira Tortosa i regidor de Promoció de la Ciutat, Emili Lehmann, ha explicat que aquesta és una iniciativa que s'emmarca en un paquet de propostes destinades a impulsar Expoebre, tot captant més púbic i despertant l'interès de les empreses del territori per ser presents a la fira. La gratuïtat és una de les novetats, però no l'única, de la 68 fira Expoebre, que malgrat mantenir l'esperit multisectorial enguany fa una aposta ferma per potenciar quatre sectors econòmics: el turisme, l'emprenedoria, el medi ambient i l'artesania.

6 comentaris:

  1. Que volen?
    Que vagi a "l'escaparate" de la Fira?
    Pos tampoc hi aniré.
    Que he de comprar si no arribo a meitat de mes?
    "Pasando que es gerundio"!

    ResponElimina
  2. Pos si no t'agrada no hi vaigues...aprofita que en això encara podem ser lliures...de moment!! però bueno al menos espero que el no pagar ajude no sol a que vaigue gent si no que les empreses i comerços del nostre territori puguen fer una mica de negoci que bona falta los hi fa..."escaparate", consumisme, potser si...però xic si los cuartos se queden a casa millor, ho trobo una bona inciativa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No és una iniciativa, és una marxa enrera en favor del consumisme que ja no toca.
      M'és ben igual.
      Tortosa ja està afonada i no tenim cap perspectiva de futur.
      I el comerç ja no és el "Leif motiv" de la ciutat.
      Quan ens en assabentarem?

      Elimina
  3. pos saberut, jo estic amb tu. Ja era prou penós anar a la fira (en intencions o no de comprar) i que te fessen pagar per l'entrada... poques coses que fan a tortosa i damunt has de pagar per anar a comprar!
    pos jo trobo q si q hi anirà més gent! quan la gent sent gratis, se tira de cap!

    ResponElimina
  4. Quan es feia al parc tenia el seu encant. Jo fa anys que ja no hi vaig.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em passa el mateix. Per un cop coincidim. I això que el parc quedava fet un fàstic després.

      Elimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta