14 de març del 2012

Farà marxa enrere l'Ajuntament de Tortosa amb l'ampliació de la zona blava? #PrimeraColumna

En el programa d'avui de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors del Canal 21 Ebre si creuen que el govern municipal de Tortosa farà marxa enrere amb l’ampliació de la zona blava. La mesura ja ha provocat el rebuig dels partits d’esquerres a l’Ajuntament i també s’han començat a sentir les primeres veus crítiques de veïns i de comerciants, tant a la zona del Temple com al barri de Ferreries. Però la primera tinent d’alcalde i portaveu de CiU ha remarcat que la mesura forma part del pla de mobilitat de Tortosa, i que ni el PSC ni Iniciativa, i encara menys Esquerra, que el mandat anterior era al govern municipal, es van oposar directament a l’ampliació de la zona blava. Per tant, creuen que l’Ajuntament de Tortosa farà marxa enrere amb l’ampliació de la zona blava?

10 comentaris:

  1. Ja s'està muntant una protesta via facebook: http://www.facebook.com/events/185192158259459/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Facebook?
      I si no formes part d'aquesta xarxa social, que?
      Hi ha iniciatives que no saben triar l'espai on s'han de fer.
      Per "bones" que siguen.

      Elimina
  2. Cal preguntar si l'impost de circulació del vehicles, que paguem religiosament, serveix per quelcom?
    Tota zona blava és una estafa, en primer lloc, per als ciutadans de Tortosa.
    Si ja ingressem a les arques municipals una quota anual, que ens diferència amb un foraster, que paga l'impost a la seva ciutat d'origen???????????????
    Per tant, seria una bona mesura que si anem a la casa de la vila, a hisenda o l'ambulatori no tinguem que pagar absolutament res per aparcar.
    No és just per a ningú.
    Ser polític a sou de la ciutadania sembla sinònim, de vegades, "d'estafar als ciutadans", per aprovar polítiques injustes per als seus habitants.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ho trobo bé, el que ha de fer la gent és anar més a peu que estem molt mal acostumats. El que si caldria és fer una zona verda com a BCN per a residents, amb la tarja acreditativa corresponent.

      Elimina
    2. Que raro!
      Has invocat a Mercuri?

      Elimina
  3. Sense defensar l'increment actual de zona blava, però.....tu ho has dit: impost de CIRCULACIÓ, no d'aparcament.
    Aplicant la teoria de pagar al propi ajuntament, quan anem a un altre municipi no podríem circular ni aparcar si no paguéssim, també allí, l'impost municipal ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vale jotabé!
      Tens tota la raó!
      Que ignorant que soc!
      Disculpes ignorant.
      Aparcaré damunt l'acera o als passos zebra.
      Total!
      Me suïcido també?
      A la merda Tortosa de pas! Ciutat denigrant gràcies a tots.

      Elimina
    2. Tranqui, no passa res.
      Lo que no trobo bé, és que tens més possibilitats de què te multen aparcan bé, que damunt la sera. Un exemple lo trobem a prop del cap Baix Ebre, la sera esta plena de cotxes, però nomes se multa a la zona blava.

      Elimina
    3. Un dels pocs llocs de la ciutat on vaig, per necessitat. Solc aparcar en una zona que és vora de riu, espai PEIN, crec. i de protecció natural.
      Aquests aparcaments no son il·legals? El bosc de ribera està a tocar el para-xocs davanter.
      Com tu dius, si aparques damunt la vorera, los municipals no passen i no posen multes, encara que també està sobreocupat.
      Repeteixo: Tortosa ciutat denigrant.

      Elimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta