26 de juliol del 2012

Suport de l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja al president dels Muntells

SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- L'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, el socialista Joan Castor Gonell, ha mostrat el seu suport al president de l'EMD dels Muntells i a la seua família, després de la detenció de Tomàs Navarro. L'alcalde-president dels Muntells va ser detingut dimecres pels Mossos d'Esquadra, com a presumpte autor de mitja dotzena d'incendis en casetes de camp, un hivernacle, una furgoneta i diverses embarcacions, al mateix poble i a Amposta. El mateix dimecres a la tarda, Navarro va ser posat en llibertat provisional amb càrrecs, acusat d'un delicte de danys continuats. Així, Gonell s'ha mostrat confiat que la justícia resoldrà els fets, i de moment no preveu que hi hagi conseqüències polítiques, ni prendre ell mateix cap disposició al respecte. Per la seua banda, la federació del PSC a les Terres de l'Ebre l'Ebre ha mostrat consternació pels fets i es reuniran en les properes hores amb Navarro, Gonell i els militants socialistes, per avaluar la situació.

Gonell ha afirmat en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que desconeixia la imputació del president de l'EMD dels Muntells per un delicte de danys continuats. "Sabem que està a casa i només ens queda esperar com evolucionen els esdeveniments", ha dit l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja. Gonell ha detallat que Navarro es trobava aquest dimecres a la tarda "molt afectat per la situació, però al mateix temps, tranquil". Davant la imputació de Navarro, l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja no ha volgut a entrar a valorar quines conseqüències polítiques podria tenir, i ha dit que ara és el moment de mostrar suport al president de l'EMD dels Muntells i la seua família. "Valorem per damunt de tot a les persones, i el que hem de fer ara és estar al seu costat. El tema polític el deixem en segon terme, a l'espera de veure com evoluciona tot", ha afegit. Segons l'alcalde, la detenció del president dels Muntells ha generat molta sorpresa i dubtes al municipi. "Confiem en la justícia i només ens queda esperar que decideix el jutge perquè no sabem que acabarà passant", ha apuntat Gonell.

Per la seua banda, la primera secretària del PSC de les Terres de l'Ebre, Núria Ventura, ha mostrat la consternació del partit. Però els socialistes ebrencs han descartat fer cap pronunciament sobre el cas, fins que no puguen parlar amb Tomàs Navarro i la seua família, Gonell i els militants socialistes de Sant Jaume d'Enveja i els Muntells. De fet, està previst que la reunió es pugar fer en les properes hores. "No ens pronunciarem fins que no coneguem tots els detalls", ha assegurat Ventura.

Imatge PSC Sant Jaume d'Enveja

13 comentaris:

  1. Quina vergonya. Li donem suport al pressumpte delinqüent. I als perjudicats? Qui els hi dona suport? Vaja elements dirigeixen els nostres pobles...

    ResponElimina
  2. Sembla que encara no t'has adonat que estem davant d'un cas especial. Ni té a veure amb la política ni corrupció etc. I el suport, l'entenc personal no pel que hagi pogut fer sinó per les circumstancies.

    ResponElimina
  3. La vida pega moltes voltes. Qui sap, igual d'aquí uns anys mos veem obligats a fer coses d'estes. Lo mon s'esta descontrola'n, i no és culpa meua.

    ResponElimina
  4. Cucafera, quin coi de circumstàncies. Justifiguem uns incendis i aviat justificarem als assassins. L'alcalde de San Jaume ha de donar suport a les víctimes, no a l'agressor. Això és el món a l'inrevès em sembla.

    ResponElimina
  5. Circumstancies personals, sospito. ( i sinó, " al tiempo" )
    Si del meu comentari o de l'alcalde de Sant Jaume desprens que justifiquem els incendis...Camina que no et banyis.

    ResponElimina
  6. Cucafera. Encara no he sentit de la seva boca que les víctimes merèixen també el suport.Voltes i voltes, però de les víctimes rés.

    ResponElimina
  7. De vegades, algú que és víctima se pot convertir en agressor. No se quin és lo motiu, però s'ha de tenir cura d'estes coses.
    Jo pregunto: No vos han agafat mai ganes de fer alguna trastada a algú que sempre fa algo que a tu t'afecta, que és il·legal, però ningú fa res per que no ho faci més?

    ResponElimina
  8. Me penso que vas desencaminat.
    I la veritat de moment, el cap, no se me'n anat lo suficient com per desitjar fer cap trastada ningú, més enllà del desigs d'una clatellada.

    ResponElimina
  9. Veig que el calor us afecta molt. Si mato la veïna perquè tots els dies fa soroll, veig que tindré la indulgència de Cucafera i ignorant. La del jutge, però, segur que no.

    ResponElimina
  10. canalero, la veritat, et feia més espavilat.
    Fins i tot pots tenir la meua indulgencia encara que la veïna no hagi fet soroll.
    Però si damunt, comparem cremar un cotxe amb matar una persona, llavors... I parlo d'hipòtesis...
    Per altra part, m'afecta més el fred que la calor. Estic acostumat a temperatures de 45º.

    ResponElimina
  11. Crec que no mos entenem, potser és culpa meua que no se fer-vos entendre lo que vull expressar. Sóc humà, i tinc els meus fallos, però darrere una opinió meua, normalment hi ha una curta experiencia.

    ResponElimina
  12. Jo sóc un ruc Cucafera. Per espavilat ja et tenim a tu. Aprèn una mica d'ignorant.

    ResponElimina
  13. Home, que no estem parlant d'àlgebra ni de física quàntica.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta