17 de febrer del 2010

El nou parc infantil de la plaça Pius XII de Tortosa sofreix el primer acte vandàlic

El nou parc infantil que l'Ajuntament de Tortosa ha construït a la plaça Pius XII, en el marc de la reforma del carrer Llarg de Sant Vicent, ja ha patit el primer acte vandàlic. La porta de la tanca de fusta de la zona de gronxadors va aparèixer trencada el cap de setmana, pocs dies després de l'acabament de les obres, que han costat 1,3 milions.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 17-02-2010 Pàgina 9

29 comentaris:

  1. Oh! quin parc infantil més maco i modern. Amb material tou al terra i tot tipus de atraccions...
    Llàstima que no tots els parcs infantils de la ciutat siguin iguals.
    El que hi ha darrera del Parc de Bombers, per exemple, el terra és de grava i tot està malmés i brut.
    Però clar, com està amagat de la vista i pel que sembla, alguns nens deuen tenir la closca més dura si cauen al terra, allà no fa falta posar el terra tou ni actualitzar res de res...
    Reclamo que al igual que hi ha un manteniment dels jardins i d'altres mobiliaris urbans, els parcs infantils també siguin cuidats i arreglats i, sobretot, ACTUALITZATS!!
    Fem-ho Bé!!

    ResponElimina
  2. parlant de zones on poden jugar els nens, hi ha una zona verda molt bonica just a la sortida del CEIP El Temple - també serveix per als amos de gossos que els fot igual la bruticia que deixen en terra just allì on juguen i cauen els nens (parlo dels amos, ei, no els gossos).

    ResponElimina
  3. Per cert encara no he vist ni un sol noi nacional a n'aquest parc infantil, sempre que hi passo hi han entre 5 i 10 mares arabs amb els seus petits? Perquè?

    I AU! Estic amb tú, tindría que haver un manteniment mensual o cada un parell de setmanes per tindre aquestes instal·lacions en condicions i més ara que n'hi han més que mai, quan jo era petit me feia molta rabia que solsament hi havien 3 parcs (el de la guardia cívil, el de cuatre camins i el del parc municipal).

    ResponElimina
  4. serà pq els "nacionals" estan tots a casa jugant amb el PS2 !

    ResponElimina
  5. Gutijaume, a mi tant m'hi fot si hiha "nacionals", "internacionals" o "alienígenes". Jo, el que vull, és que quan el meu nen vagi a jugar al parc, tingui al seu abast un parc mínimament digne,net i amb les mateixes prestacions que hi pot haver-hi a altres parcs de la ciutat.
    Amb el que pago d'impostos i els sous que cobren al nostre consistori, crec que ben bé podria haver-hi un bons serveis públics garantits... o no?

    ResponElimina
  6. Brian, aquesta zona tan bonica que hi ha al El Temple, com molt bé tú dius, perquè no la poden posar igual i amb les mateixes instal.lacions al parc de, per exemple, darrera el Lidl??
    Jo ja sé la resposta: perquè el parc de darrera el Lidl va molt més temps que es va fer i s'ha quedat antic, sense cap ni un manteniment ni noves atraccions.
    L'únic parc actualitzat i modern al barri de Ferreries és el del nou carrer Llarg de Sant Vicent, els demés fan fàstig.
    Ah! i per acabar (i sense sortir del mateix barri de Ferreries), al final del passeig de l'Ebre, als edificis de darrera del Montepio, hi ha una enorme plaça amb només quatre bancs morts de risa. I jo em pregunto: perquè no es pot posar allà també una zona de joc infantil? Total, dos columpios i un tobogan no deuen valer tants quartos, no?

    Perdoneu la insistència però és que això clama al cel...
    Que són els nostres nens, hi han de jugar i gaudir dels espais oberts. Que són el nostre futur!!

    ResponElimina
  7. Stinkfly la PS2 és del pleistocé, actualitza't.

    ResponElimina
  8. pos, si, que els fassen allà on faltin.
    lo de dir-ho "bonic" era una mini-ironia ja que no fa cap goig, son uns 500 m2 de gespa tot plena de merda de gossos parlant clar.

    ResponElimina
  9. Senyor Bel, pel que sembla aquí tenim una mare jove però indignada per l’estat dels parcs infantils de la Ciutat. Com vostè ja sap, aquests parcs son lloc de trobada de nens tortosins acompanyats dels seus pares i mares de diferents procedències i cultures. Si mes no, hem de procurar que aquests nens puguin jugar junts, amb unes mínimes garanties mentre els pares i mares que els acompanyen puguin vehicular una relació veïnal la mes normal possible. Aquests parcs, son mes que un lloc de diversió dels nens, i constitueixen un lloc molt valuós de relació, sobre tot quan fa bon temps. Es per aquest motiu que li agrairia una inspecció urgent perquè al seu moment (ja anem de cara la primavera) poder corregir les mancances que poguessin incidir en la seguretat i en la deixadesa que darrerament s’ha detectat als mateixos.
    Moltes gracies.

    ResponElimina
  10. Mc Calan, amb la primera linea del teu comentari/carta més d'un psicòleg et faria un ràpid diagnostic.

    "tenim una mare jove però indignada".
    Si s'és jove no es pot estar indignat.

    " mare "
    Deducció automàtica del subconscient perquè parla dels fills i del parcs infantils?

    ResponElimina
  11. Ximo , Ximooooooooooo....! Quan dic mare, es que tinc la certesa de que es “mare”, i aquesta afirmació no es gratuïta ni derivada de cap assumpció de funcions, com podria ser el portar als nens a un parc infantil, o posar a rentar la roba, dons tu saps que aquestes funcions no son exclusives de cap gènere. Observo en el teu comentari que encara necessites reivindicar aquesta igualtat, per contra dels qui ja em superat aquesta fase. Diuen que “por la boca muere el pez”..

    ResponElimina
  12. Mc Calan, cabia la possibilitat que el motiu de dir " mare " fos aquest, per tant, si I AU no diu el contrari, sento la meva deducció. Això si, no em vulguis culpar a mi d'una cosa amb la que, encara que erròniament, pensava que havies caigut tu. Afirmar que ja has superat la fase de "reivindicar aquesta igualtat" suposo que no vol dir que estesem amb la plena igualtat de fet.

    ResponElimina
  13. No poses en boca meva el que no he dit . Les preguntes sobre aquest tema te las fas tu , no jo.

    ResponElimina
  14. Dis-li com vulguis, però tu has escrit:
    "Observo en el teu comentari que encara necessites reivindicar aquesta igualtat, per contra dels qui ja em superat aquesta fase".

    ResponElimina
  15. La observació sempre es subjectiva, per lo qual observar, intuir, fins i tot deduir poden ésser processos que no reflecteixin sempre la realitat. A partir d’aquí pots oposar-hi els arguments que creguis oportuns.

    ResponElimina
  16. La observació es subjectiva però aquesta no ens pot portar a intuir ni deduir que hem vist un ou si és una castanya.

    ResponElimina
  17. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Efectivament Ximo, la virtualitat de les imatges ens poden portar a equivocs irreparables. Ara no se si intentes tocar-me els ous o les castanyes...

    ResponElimina
  19. Estimat McCalan:
    com pot dir-li vosté a "Ximo" que "Quan dic mare, es que tinc la certesa de que es “mare”"??
    Amb quina certesa es basa vosté?
    Que jo sàpiga vosté i jo no ens coneixem de res ni hem anat a fer cap cafè junts....
    La seva deducció del meu gènere, i perdoni si l'ofenc, és totalment gratuïta.
    Que potser perquè una persona que es preocupa pel benestar del seu fill ha de ser, necessàriament, del gènere femení?
    Que només van les mares a jugar al parc amb els nens?
    De la mateixa manera que vosté ha deduït això, jo podria deduïr que la seva edat és, com a mínim, superior als -per exemple- 35 anys, donat que el seu subconscient (com molt bé deia Ximo) l'ha traït i li ha fet pensar que el meu gènere era femení.
    Dit això, i per tal de desvetllar el "misteri", que tant a vosté com a Ximo els neguiteja, els hi diré que el meu gènere és MASCULÍ.

    Afectuosament,
    I AU!!

    ResponElimina
  20. És el segon renuncio, Mc Calan, ( del primer fa molt de temps i ja no te'n recordes ).
    Tinc veritable neguit ( ara si, I AU ) de saber com ho resolts; has dit que no sabies si intentava tocar-te els ous o les castanyes, be, jo respecte del que em volies tocar tu, no en tinc cap de dubte.
    IAU, gracies, de fet, ja vaig condicionar el meu equivoc al teu aclariment.
    Mc Calan, aquesta fantasmada no és digna del nomber one. Amb tot, el que trobo mes estrany és que et vulguis justificar en un extrem fals i fàcilment contrastable. Sorprès.

    ResponElimina
  21. tot plegat ens ho hem passat bé tots tres!!
    jajajajajaja

    ResponElimina
  22. ....i de bades, ( suposo ). No, Gustau?

    ResponElimina
  23. Jo sabia que I Au! no era una dona, però he deixat que ell mateix ho digués, per no trencar la màgia.

    ResponElimina
  24. Per no trencar la màgia per poc em trenquen la cara. Es broma.
    Per cert, algú ha vist a Mac Calan?

    ResponElimina
  25. Ara i torno,........Total que has tornat a fer de director de Salvame, Gustau.

    ResponElimina
  26. Perdoneu que no hagi contestar abans, don he tornat de viatge. No obstant, com ja he comentat, el equivoc ja es irreparable. Accepto esportivament l’error...

    ResponElimina
  27. Pel que fa a mi, perdonat quedes (encara que no t'haig de perdonar de res). Has donat la cara i demanat disculpes. Això t'honora.

    ResponElimina
  28. Si ara volgués suquet diria: de disculpes res, ha demanat perdo per no contestar abans; però com no vull suquet no ho dic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta