2 de desembre del 2012

Consternació a Alcanar per l'assassinat d'una dona que ha caigut des d'un àtic

ALCANAR (Montsià) .- Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte un home de 50 anys i nacionalitat espanyola per la seua presumpta implicació en la mort d'una dona a Alcanar. En cas de confirmar-se, aquesta seria la segona mort per violència masclista a les Terres de l'Ebre en menys de dos mesos, després de l'assassinat d'una veïna de Sant Carles de la Ràpita a mans de la seua parella, el mes d'octubre passat. Segons ha informat la policia catalana, pels voltants de les tres de la matinada la víctima s'ha precipitat al buit des d'un àtic -d'una alçada de quatre pisos- situat a l'avinguda Constitució, a tocar del centre cívic de la població. Com a conseqüència de la caiguda, la dona ha mort a l'acte. Segons ha pogut saber l'ACN, la víctima tenia uns 30 anys i era de nacionalitat brasilera. Hores després s'ha detingut un home, que no té cap vincle familiar amb la víctima, per la seua presumpta implicació en el fets. Els Mossos han inspeccionat també el cotxe de la dona, per tenir més informació sobre els fets i el presumpte agressor.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de les investigacions, i s'ha decretat secret de sumari de les actuacions. Per la seua banda, l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, ha fet palesa la consternació al municipi per la mort de la dona. Montserrat també ha apuntat que alguns veïns han relatat discussions entre la víctima i el detingut.

D'altra banda, el número telefònic gratuït i confidencial per atendre dones en situació de vilència és el 900 900 120. Les dones que pateixen violència masclista també poden trucar al 016, un número que no deixa rastre en la factura telefònica.

 

Imatges ACN (Jordi Marsal)

1 comentari:

  1. A TV3 van dir que no se considerava violencia de genere, ja que l'autor i victima no tenien res en comu. Fiqueu-vos una mica d'acort, que ja pareixeu sexta i inter.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta