31 de gener del 2013

Busquen un jove de 21 anys que va saltar des del pont del tren de Tortosa



  TORTOSA (Baix Ebre).- Crida desesperada d’una família d’origen equatorià i resident a Amposta, arran de la desaparició al riu Ebre del seu fill de només 21 anys, dissabte passat a Tortosa. El jove es diu Jefferson José Cango Córdova i dissabte va saltar al riu des de l’antic pont del ferrocarril de Tortosa, encara en obres per fer passar la via verda del Baix Ebre. Els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat i altres serveis d’emergències van intentar localitzar-lo durant tot el dissabte, sense èxit. De fet, el cabal que porta l’Ebre en les darreres setmanes, amb registres de més de 1.000 metres cúbics per segon, fa que els seus familiars tinguen ja poques esperances de trobar el cos amb vida. Jefferson José havia nascut l’any 1991 i actualment era estudiant de mecànica a l’institut de l’Ebre de Tortosa.

Segons han explicat els seus familiars, el jove tenia problemes sentimentals amb la seua parella, i des de fa algun temps patia una forta depressió. A més, durant la nit del divendres i la matinada del dissabte havia consumit begudes alcohòliques. Víctima de la desesperació, Jefferson José va saltar al riu i l’amic que l’acompanya, un jove d’origen colombià, no va ser a temps d’evitar-ho. La mare del jove, Hermelinda Córdova, ha fet una crida pública per localitzar el jove, tot i que la família és conscient que, quatre dies després, és gairebé impossible que puga ser encara amb vida.

Jefferson José Cango Córdova anava vestit amb uns pantalons texans amples i sabates blanques, però quan es va llançar al riu Ebre no portava ni camisa ni jaqueta. La seua mare ha fet una descripció més acurada, ja que el jove tenia un tatuatge al braç dret en què es podia llegir ‘Alma’, el nom de la seua parella sentimental. Hermelinda Córdova afirma que encara no s’expliquen per quin motiu va arribar a saltar des de l’antic pont del tren de Tortosa, i que se senten impotents. Per tot plegat, la mare del jove desaparegut ha fet una crida especial als pescadors, perquè si troben qualsevol indici del seu fill es posen en contacte amb els Mossos d’Esquadra o bé amb la família, al telèfon 633 360 249.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta