31 de gener del 2013

Móra d'Ebre avala la declaració de sobirania amb el 'sí' del PSC i l'abstenció del PP

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha aprovat aquest dimecres al vespre una moció presentada pel grup de CiU, al govern municipal, a favor de la declaració de sobirania aprovada dimecres passat al Parlament. La moció ha estat aprovada amb els set vots a favor del grup de CiU i pel regidor d'ERC, però també dels quatre regidors del PSC. Però al marge del vot favorable dels regidors socialistes, l'altra sorpresa ha estat l'abstenció del regidor del PP, Francesc Launes, qui és el regidor d'Agricultura, Transports i Fira del Caçador en el govern del convergent Joan Piñol.


D'altra banda, durant el ple, s’ha donat compte de l’informe de morositat del tercer trimestre de l’any 2012. A més, s’ha aprovat una altra moció presentada pel grup de CiU, en relació a la centrifugació del deute de l’Estat sobre Catalunya, amb el mateix resultat en les votacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta