30 de gener del 2013

El Perelló aprova per unanimitat una moció a favor de la declaració de sobirania




EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Els dos regidors del PSC i membres de l'equip de govern a l'Ajuntament del Perelló van promoure i van votar favorablement, aquest dimarts, una moció de suport a la declaració de sobirania aprovada pel Parlament, al costat dels seus socis d'ERC i també del grup de CiU, a l'oposició,. El vot dels regidors socialistes, que en anteriors ocasions s'havien desmarcat de mocions de contingut similar, va possibilitar la unanimitat al ple d'aquest dimarts al vespre. En aquest sentit, cal tenir en compte que el Perelló és un dels municipis del Baix Ebre adherits a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). De fet, el Perelló per la Independència va organitzar fa un mes una penjada d'estelades a l'entrada del poble, tot coincidint amb el dia de la Constitució Espanyola. A més, és una de les poques poblacions de les Terres de l'Ebre en què es va organitzar una consulta popular per la independència, el mes d'abril del 2011.

Paral·lelament, la corporació va aprovar, amb l'abstenció de CiU, un pressupost per al 2013 de prop de 2,3 milions d'euros -un 20% menys que els anteriors-. D'aquesta xifra, 400.000 euros es destinaran a inversions, principalment canalitzacions pluvials i d'aigua potable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta