31 de gener del 2013

Primer dia d'inspeccions a la nova estació de la ITV del polígon d'Amposta

AMPOSTA (Montsià).- La nova estació autotizada per fer les Inspeccions Tècniques de Vehicles (ITV) del polígon de l'Oriola d'Amposta ha fet aquest dimecres les seues primeres inspeccions. En el marc de l'anomenat cas de les ITV, el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya va suspendre de manera cautelar -el 16 de maig de 2011- l'obertura de l'estació d'Amposta i dues més, a Sant Celoni i les Borges Blanques. Totes tres pertanyen al grup empresarial Atisae. Per tant, són tres estacions per passar les ITV que encara no havien entrat en funcionament i que corresponen a la meitat de les noves adjudicacions en règim d’autorització contingentada que el tripartit va convocar el maig del 2010, i que va adjudicar a l’octubre del mateix anys.

Segons explica Nació Digital aquest dijous, la part administrativa del cas de les ITV, que en el vessant penal investiga una presumpta trama de corrupció per anul·lar els concursos d’adjudicació convocats pel tripartit el 2010 i arranjar-ne de nous a empresaris afins a CiU, s’ha mogut en els últims dies: el Departament d’Empresa i Ocupació, que dirigeix Felip Puig, ha notificat el permís de reobertura de les tres estacions d’inspecció tècnica que pertanyen a Atisae. Així, l’estació de Sant Celoni va engegar l’activitat el passat dijous i les instal·lacions que l’empresa té a la carretera de Gualba ja despatxa i accepta clients sense cita prèvia. A les Borges el primer dia va ser dilluns, i a Amposta, aquest dimecres.  L’altra meitat, adjudicades al grup Itvelesa i ubicades al Pont de Suert, Bellveí del Penedès i Sant Fruitós de Bages, no es va veure afectada i van poder obrir el juny de 2012.

Imatge David Subirats, a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta