31 de gener del 2013

La família Canalda, del carrer de la Rosa, rebrà el premi Sant Blai 2013

TORTOSA (Baix Ebre).- L’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa celebra durant aquest cap de setmana la festa de Sant Blai, amb una sèrie d’actes religiosos, socials i culturals que tenen l’objectiu de dinamitzar la vida quotidiana del barri. Així, el diumenge, 3 de febrer, a més de la tradicional missa de Sant Blai, es farà una llançada de coets i el repartiment de les coquetes beneïdes, a més d’activitats per als més menuts. Però en realitat els actes comencen aquest divendres amb una cercavila de la xaranga Fem Música per la zona de vianants del carrer Sant Blai.

Els actes del dissabte, 2 de febrer, començaran a les 18.30 amb la cercavila de la Colla Jove de Dolçainers i amb l’actuació de la Tuna de Tortosa, també per la zona de vianants. A les set del vespre tindrà lloc la tradicional missa de la Candelera a l’església de Sant Blai, també amb el típic menjablanc. I a les nou de la nit, però a la Cripta de la Reparació, a més d’un concert del cantautor Javier Sánchez, es farà el lliurament del premi Sant Blai 2013. Aquest és un guardó que l’Associació de Veïns va instaurar l’any passat per fer un reconèixer públic a les persones o institucions que treballen cada dia per millorar el Centre-Nucli Històric. El president de l’entitat, Josep Baubí, ha explicat que enguany el premi Sant Blai serà per a la família Canalda, que durant més de cinc generacions ha viscut al carrer de la Rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta