20 de gener del 2013

El PSC carrega contra la gestió municipal del viver d'empreses de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- El grup del PSC de Tortosa ha reclamat al govern municipal de CiU que face una política decidida de promoció econòmica i que es done un "impuls prioritari al viver d’empreses, als emprenedors i emprenedores de Tortosa i que s’obri a la resta de les Terres de l’Ebre". "No oblidem que mentre el nostre viver està infrautilitzat, d’altres vivers del territori estan sent ampliats”, ha subratllat un dels regidors del PSC, Enric Roig, tot fent referència a les imminents obres d'ampliació del viver d'empreses que el Consell Comarcal del Baix Ebre té al polígon de Camarles. "Instem al govern que promocioni de forma adequada l’equipament municipal, que s’utilitzin els espais racionalment, i que es creïn espais comuns, amb els diferents sectors socials del territori, i la resta d’administracions que permetin a Tortosa abandonar el segle XX i entrar d’una vegada al segle XXI", ha afegit Roig.

En aquest sentit, el regidor socialista ha qüestonat el trasllat dels serveis de promoció econòmica i de l’activitat formativa del SEFED al viver, en considerar que ocupen un espai que hauria d’estar destinat a la creació de llocs de treball. "Donem suport a les activitats formatives, que altres administracions realitzen com és el cas del SEFED, però ja hi ha un espai per oferir aquests cursos com és el Centre de Formació Ocupacional, i en el cas dels treballadors municipals cal tenir en compte que des de l’edifici central de l’Ajuntament estan en contacte directe amb els departaments d’Urbanisme i de gestió de llicències", ha afirmat. Segons Roig, no és de rebut que l’espai s'utilitze ara amb una altra finalitat que no siga la de ser el motor que facilite l’accés als emprenedors i emprenedores.

El PSC també ha demanat més informació sobre el 50% de l’ocupació que el govern de Bel diu que hi ha actualment. “Quant d’aquest espai està ocupat per personal tècnic de l’àrea de Promoció Econòmica, i quines són les seves categories i funcions? Qui dirigeix el viver? Quina part està destinada a cursos de formació? Quantes empreses hi ha i quins són els seus àmbits de treball i especialitat?”, s'ha preguntat Roig. Finalment, el regidor del PSC han reiterat que el viver d'empreses és un altre dels projectes "que constata el fracàs de la gestió del govern de Ferran Bel".

Campanya informativa sobre impostos i taxes

D'altra banda, el PSC de Tortosa ha iniciat una campanya d’informació entre els seus militants i simpatitzants, per donar a conèixer les exempcions i bonificacions potestatives pel que fa a alguns impostos i taxes que afecten a tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Tortosa.

Es tracta d’una iniciativa que vol cobrir el fet que, segons el PSC, no hi ha prou publicitat sobre aquesta mesura, la qual passa en moltes ocasions desapercebuda precisament a les persones que més ho necessiten. Per això, tot i que la campanya s’adreça als simpatitzants i militants, els socialistes posen a disposició de tothom qui ho vulgui aquesta informació. Els interessats i interessades, poden posar-se en contacte amb el PSC o bé per telèfon 977 44 62 91, o bé al la seu del partit situat al carrer Gil de Frederic, els dilluns a la tarda de 17 a les 20 hores, i els dijous al matí de les 11 a les 13 hores.

El secretari d’Organització, Enric Roig, ha destacat que el PSC vol estar al costat d’aquelles i aquells que menys tenen i que més ho necessiten. “Volem un altre model de ciutat amb una altra manera de fer les coses on la transparència i la publicitat siguin la forma habitual de fer política", ha afirmat.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta