30 de gener del 2013

Tres menors imputats per pintades a l'antic pont del tren de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- La transformació de l'antic pont del tren de Tortosa en via verda ja ha patit els primers actes incívics, fins i tot abans d'acabar-se l'obra. Segons ha explicat aquest dimecres l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, almenys en dues ocasions tant a l'estructura del pont com a la nova passarel·la de fusta que s'ha col·locat al terra han aparegut pintades que han malmès part de la pintura i del laminat. La Policia Local va obrir una investigació per localitzar els autors de la bretolada i, segons ha informat Bel, ja s'han identificat i imputat a tres menors. Els tres joves han passat a disposició de la Fiscalia de Menors de Tarragona. A més, la investigació continua oberta per detenir els responsables de les primeres pintades.

Bel ha qualificat els fets de "salvatjada", i ha agraït a la Policia Local la celeritat i el treball fet per esclarir els responsables dels fets. "Hem de ser implacables amb aquests tipus de comportaments incívics. Qui la fa, la paga", ha deixat clar l'alcalde.

Tot i la seua condició de menors, Bel ha assegurat que no tindrà cap tipus de "compassió", i ha manifestat que "si un és capaç de fer una bretolada, haurà de ser capaç de fer front al seu cost i a tenir antecedents penals al seu expedient". En aquest sentit, els danys ocasionats per les pintades estan quantificats, aproximadament, en uns 4.000 euros.

La transformació de l'antic pont del tren en via verda i pas de vianants encara ja la recta final, i podria estar acabat a finals del mes de març. Segons ha explicat l'alcalde, aviat s'obrirà ja el nou passeig de l'avinguda Lleida fins al Club de Rem, i a partir del 15 de febrer s'iniciarà l'anivellament de la calçada de l'avinguda Lleida, que comportarà talls puntuals de trànsit durant aproximadament un mes.

Via ACN

4 comentaris:

  1. A l'Edat Mitjana les obres de millora encara eren més lentes, veritat?

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. A estos se'ls tindria que tatuar a la cara algo que els identifique de per vida...

    ResponElimina
  4. Alons, jo no ficaria la ma al foc. Sense anar tan lluny, un exemple amb el túnel del canal de l'esquerra que travessa Tortosa de Remolins al Temple, a pic i pala, maons i demés. I només fa un segle.
    Ja si ens en anem a les Piràmides, flipes.
    ;-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta