29 de gener del 2013

Un veí de la Sénia simula un robatori a casa seua i a la del veí per cobrar l'assegurança

LA SÉNIA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra han resolt, dos mesos després, dos robatoris similars en trasters de la Sénia denunciats al mateix temps. Les investigacions han permès descobrir que el propietari d'un dels trasters hauria entrat a robar al del veí i simulat un furt a la seua propietat, amb la finalitat de cobrar l'assegurança. El passat mes de novembre, va denunciar haver estat víctima d'un robatori amb força en el seu traster, d'on després de forçar la porta s'haurien emportat diverses peces i complements de bicicletes valorades en 8.000 euros. Al mateix temps, un altre veí del mateix edifici va denunciar un robatori similar al seu traster d'una bicicleta i diverses peces d'una altra, valorades en 1.900 euros.

El detingut, un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Sénia, va arribar a cobrar l'assegurança per la simulació del robatori. Totes les peces i complements de bicicletes que va sostreure les va portar a una botiga de Vinaròs, on ara la Policia les ha localitzat. L'home, detingut el passat 22 de gener, va passar a disposició judicial del Jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta, que va decretar la seua llibertat amb càrrecs pels delictes de robatori amb força, estafa, i simulació de delicte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta