15 de febrer del 2013

Els Bombers busquen a Amposta el cos del jove que va saltar al riu a Tortosa

TORTOSA / AMPOSTA .- Els Bombers de la Generalitat han reprès aquest divendres a Amposta la cerca de Jefferon José Conga Córdova, el jove de 21 anys que el passat 26 de gener va saltar al riu Ebre des de l'antic pont del ferrocarril de Tortosa. Els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat i altres serveis d’emergències van intentar localitzar-lo durant tot aquell cap de setmana, sense èxit. De fet, el cabal que ha portat l’Ebre en les darreres setmanes, amb registres que han superat els 1.000 metres cúbics per segon, feia que els seus familiars tinguessen poques esperances de trobar el cos amb vida. Segons ha pogut saber Marfanta.com, els Bombers de la Generalitat tenen previst repetir el dispositiu de cerca que s'ha desplegat avui, com a mínim, tots els divendres del mes de febrer.

En els darrers dies, la família ha penjat desenes de cartells a les estacions d'autocar d'arreu del territori i també a les platges, ja que podria ser que la força del riu haja pogut arrossegar el cos mar endins. De fet, en les darreres setmanes s'han escoltat rumors que el cos havia estat trobat en llocs tan distants de Tortosa com Amposta o Deltebre, però la mare del jove desaparegut ho va desmentir i va afirmar, aquest dilluns passat, que encara no havien tingut cap notícia.

Jefferson José era d'origen equatorià i havia nascut l’any 1991. Actualment era estudiant de mecànica a l’institut de l’Ebre de Tortosa. Segonsels seus familiars, el jove tenia problemes sentimentals amb la seua parella, i des de fa algun temps patia una forta depressió. A més, durant la nit del divendres i la matinada del dissabte 26 de gener havia consumit begudes alcohòliques. Víctima de la desesperació, Jefferson José va saltar al riu i l’amic que l’acompanya, un jove d’origen colombià, no va ser a temps d’evitar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta