27 de febrer del 2013

Navarro (PSC) culpa CiU i la seua 'absència de política industrial' dels acomiadaments d'Ercros a Flix

BARCELONA / FLIX.- El president del grup parlamentari del PSC i primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha denunciat aquest dimecres -en la sessió de control al govern d'Artur Mas- que "l’absència de política industrial de CiU porta a la destrucció de llocs de treball com els d’Ercros". "El govern no té una política industrial clara", ha tornat a lamentar Navarro, tot referint-se al fet que la situació que patia aquesta empresa ja es coneixia "des de fa un any".

A la sessió del Parlament d'aquest dimecres hi ha assistit l’alcalde de Flix, el socialista Marc Mur, amb membres del govern municipal i representants del comitè d’Empresa d’Ercros. Cal recordar que l’ERO anunciat per aquesta empresa afecta a 156 treballadors dels 207 que té la factoria d'Ercros a Flix.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta