6 de març del 2013

Les emprenedores de l'Ebre fan públic un decàleg pel desenvolupament territorial

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l'Ebre (ADEDE) ha presentat aquest dimecres un decàleg amb les seues propostes per garantir el desenvolupament del territori a mig termini. Un document que inclou aspectes com diversificar els serveis, potenciar la relació entre el sector primari i el turisme, revaloritzar els recursos naturals del territori i, també, la creació d'una plataforma unitària d'exportació que permeti vendre productes locals a l'exterior, sota una mateixa marca.

La presidenta de l'associació, Cinta Pascual, ha destacat que l'objectiu principal d'ADEDE és "crear aliances" i "evitar personalismes, tant des de l'empresa privada com des dels diferents partits polítics". "La unitat i l'optimisme és l'única via possible per avançar", ha dit Pascual, tot realçant les potencialitats del territori.

D'altra banda, ADEDE ha aprofitat l'acte per presentar la jornada formativa que tindrà lloc el 8 de març a la Cambra de Comerç de Tortosa amb motiu del Dia internacional de la Dona, sota el títol 'Emprèn amb emoció... i fes empresa', que anirà a càrrec de la 'coach' Nuria Sánchez Romanos.

L'associació també ha informat dels projectes vigents organitzats per ADEDE, com Talenta Ciutadania o Talenta Jove, fòrums per potenciar la creativitat i l'emprenedoria entre els diferents sectors de la població, i també els 'Cafès ADEDE', jornades de formació especialitzada dedicada a les dones que tenen o volen engegar algun negoci.

Imatge ADEDE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta