22 de gener del 2010

El PSC culpa l'alcalde de Tortosa de no haver sabut negociar un bon traçat de l'eix de l'Ebre


El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va lamentar ahir que la Generalitat haja aprovat finalment el traçat de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12) que travessa la zona de xalets del Canalet. L'exalcalde va recordar que, durant el mandat anterior, van aconseguir que el govern els permetés introduir en el pla urbanístic una reserva de terrenys per fer la variant pel costat del canal Xerta-Sénia, i va acusar Ferran Bel de no haver sabut avançar en aquesta negociació. «L'alcalde s'ha limitat a demanar més temps i només ha proposat un traçat dins del Canalet, que va enfrontar els veïns», va insistir. Amb tot, Sabaté va destacar que la C-12 sortirà del nucli urbà de Tortosa.

[Àudio] Sabaté lamenta que Bel no haja sabut negociar amb la Generalitat un millor traçat de l'eix de l'Ebre
[Àudio] Sabaté critica la 'falta de sensibilitat' del govern de Tortosa, per no haver escoltat les demandes d'Amics dels Castells



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-01-2010 Pàgina 10

9 comentaris:

  1. Allò de que “tot el que el govern municipal anterior va projectar, l’actual es posa les medalles executant-ho” ja no es compleix. De totes maneres, si el senyor Sabaté creia poder influir en la decisió final , perquè no ho va fer ? Li recordo que a la Generalitat governa el PSC.

    ResponElimina
  2. Senyor Sabaté, el seu partit està al govern de la Generalitat, no ho recorda? Pot contribuir, ni que sigue, per una vegada, a l'avenç de la ciutat? O li ho impedeix la poltrona que té a Madrid ?

    ResponElimina
  3. Ni va fe res el seu dia, ni ara i per suposat k si estés d'alcalde tampoc mouria un dit. RES!, ni ell, ni els de detràs i per suposat els de dalt, k estàn manant...
    Així k...xfavooor!!!. k m'està contant?!

    ResponElimina
  4. De negociar en sap molt Sabaté. Negociar allò de "que hay para mí", conseller, diputat o senador?

    Li dedico aquesta frase al Sr. Sabaté:

    "Hemos de saber anticiparnos a encontrar lo cómico que haya en nosotros. Así podremos evitar que los otros se burlen de nuestra escasa perfección."

    Noel Clarasó

    ResponElimina
  5. Llavors, de que han servit els 1000 € que l'emd de Jesús amb el Sr. Panisello al front va donar a la plataforma salvem lo canalet?

    ResponElimina
  6. Al President Montilla i a l'Artur Mas dir-los que tenen la cara més dura del mon permetent la instal·lació del cementiri nuclear a Ascó!
    I que el Parlament el tenim d'adornament. Lo que acorda s'ho passen tots pel forro.
    Diria més però, l'únic que em surt és menyspreu i cansa.
    He triat aquest post a l'atzar.
    Disculpeu per canviar de tema.
    Les noticies salten com esquitxos roents a la dignitat humana.

    ResponElimina
  7. LA Generalitat és l'únic que pot decidir q no vingue el cementiti nuclear, i si fa cas al parlament hauria de renunciar a allotjar-lo, però recordeu van votar a favor PSC_PSOE i PP !

    ResponElimina
  8. CiU a Tortosa amb Ferran Bel al capdavant , van impulsar des de la sombra tota la moguda del canalet amb l’única finalitat de carregar-se el govern de la ciutat de Tortosa.
    Es conegut per tota Tortosa que la seva promesa, a banda dels diners com molt bé diu Cucafera, de que si ell era alcalde la C-12 no passaria pel traçat aquest del canalet.
    Clar va negociar que no passes per davant de casa dels seus amics i va enviar el traçat més amunt, com si aquells no fossin veïns de la ciutat, amb el que va aconseguir que els veïns es rebotesen ara cap al nou traçat com el lògic.
    Correspon a Ferran Bel com a alcalde de Tortosa solucionar el problema i no enmerdarlo encara més, amb tres anys d’alcaldia l’única cosa que ha sabut fer es treure el problema d’ull lloc per posar-lo en un altre i cabrejar al tot el personal, ja que ha un no els ha aconseguit allò que va prometre que era treure la carretera i als altres el vol posar el mort a sobre.
    Les Terres de l’Ebre necessitem la C-12 desdoblada i no podem permetre que interessos particular perjudiquen d’aquesta manera a tot el territori, i molt menys els calculs electorals de Ferran Bel i Pere Panisello.

    ResponElimina
  9. Passa que més amunt va resultar que també hi havien amics. No se si d'ell però del partit de tota la vida si.
    Es curiós això dels fars ( del nord i del sud ); no sé el del nord, però el del sud potser s'hauria de dir de l'est.
    Qüestió de fars.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta