22 de gener del 2010

Sabaté afirma que el govern de Tortosa ha improvisat amb el tercer pavelló poliesportiu


El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Joan Sabaté, va criticar ahir la «falta de planificació» del govern de CiU i ERC a l'hora de programar la construcció d'un nou pavelló poliesportiu al barri del Temple. Sabaté va recordar que aquest era un dels compromisos electorals dels socialistes, però que no figurava en el programa de CiU ni en el pla d'acció municipal. «En canvi, no deixa de sorprendre que es deixen de costat altres obres que sí que portaven al seu programa, com la nova pista d'atletisme de Jesús o les llars d'infants municipals», va afegir-hi. L'exalcalde, a més, va lamentar que continue «l'hostilitat» de CiU cap al pavelló firal de Remolins, i va defensar que cal continuar fent compatible l'activitat firal amb la pràctica esportiva. Sabaté va valorar positivament que s'haja assumit una de les propostes del PSC (la neteja del bosc de ribera) i també el repartiment de recursos als pobles del municipi.

[Àudio] Sabaté acusa el govern de Tortosa de falta de planificació amb el tercer pavelló
[Àudio] Sabaté critica la 'falta de sensibilitat' del govern de Tortosa, per no haver escoltat les demandes d'Amics dels Castells




Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-01-2010 Pàgina 10

7 comentaris:

  1. Els que practiquem esport necessitem una nova pista coberta i és encertat equilibrar-ho cap al temple on no hi ha cap instal·lació esportiva. El qui hi ha a Remolins és un pavelló firal que permet practicar esport en pistes bastant dolentes, en vestidors pèsims i només quan no hi ha Expoebre, Nadal Jove, Fira de Vehicles, fira de restauració, fira del moble.....
    Evidentment hi ha altres mancances, però les de instalacions esportives són molt evidents i no s'havia fet res en els anys del PSC ni en els anteriors de CiU. Ara sembla que es comença a fer alguna cosa, vinallop, la pista d'entrenament d'atletisme, les futures piscines??, el pavello del temple. Però portem molts d'anys d'endarreriment.

    ResponElimina
  2. Jo em creia que el darrer episodi de la política personal era ser senador, no "metomentodo".
    Per cert, algú sap que fa un senador a part de cobrar?
    Que s'explique i es jubili aviat que el tenim massa vist!

    ResponElimina
  3. Sabaté estàs més desgastat que el pinyol d'una oliva xuclat 23 anys.

    Faries millor treballar com a senador per tal que no vingui el cementiri nuclear a Ascó. Però no ho faràs, que t'agrada més xupar "banquillo" que jugar el partit.

    ResponElimina
  4. Sempre s’ha dit que no pot ofendre qui vol sinó qui pot. En el cas vostre és evident que sols sabeu utilitzar l’insult com a argument.
    Dit això, no se si heu escoltat el vídeo i llegit la noticia, però el que queda clar es que Sabaté no s’oposa a la construcció d’un pavelló al Temple, ja que es una iniciativa que el PSC portava al seu programa electoral.
    Qui no havia dit res fins ara era el senyor Bel, NO apareix en el seu programa i NO apareix en el PAM.
    El que queda clar que si bé la llei del nou pla Zapatero, deia que els diners es poden gastar en instal•lacions esportives, no es menys cert que la finalitat també era en llars d’infants, noves tecnologies, recuperació de patrimoni, i es aquí on el senyor Bel no compleix el seu programa.
    D’altra banda el pavelló firal de Remolins, dona un excel•lent rendiment, com així ho demostra que tots els caps de setmana hi hagi una gran activitat amb la celebració de més de 10 partits de diversos esports cada cap de setmana. Ara bé una vegada més el senyor Bel i el seu equip demostren que la gestió no es el seu i l’únic que saben fer son pilotes fora.
    Una vegada més el senyor Bel demostra que no vol l’equilibri de la ciutat, ja que tira pel recte i torna a fer de Tortosa una botifarra, i demostra que no creu en la recuperació del casc antic i el patrimoni.
    Això si entretant vatros a insultar que es lo vostre.

    ResponElimina
  5. Una observació a Pau, si no m’equivoco Ferran Bel esta prop de complir tres anys d’alcalde.
    Que ha fet en aquest tres anys per solucionar els problemes i mancances que tu dius ten el pavelló, (que jo no comparteixo)? RES.
    Sols criticar, criticar i criticar.
    No creus que amb tres anys d’alcalde, potser am molt menys dels 2 milions d’euros ( més de 300 milions de pessetes) s’haguessin pogut solucionar els suposats problemes?
    En tres anys d’alcalde Ferran Bel l’únic que ha fet ha estat posar parxes al seu programa electoral, en funció del càlcul de vots que pot obtenir.
    A Ferran Bel, l’importa un rave Tortosa, a ell només l’importa aguantar la cadira a qualsevol preu, i el futur de la ciutat que l’arreglen els que vinguin darrera.

    ResponElimina
  6. Ja em perdonaràs far, però si no ho dic no seria jo, i ja fa anys que vaig optar per continuar sent-ho: Vols dir que això d'aguantar la cadira no ens/els agrada una mica a tots?.
    No cal que em contestes.

    ResponElimina
  7. Ximo, plas, plas, plas, plas, plas (aplaudiments). Si, senyor!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta