8 de maig del 2013

Crida solidària per recollir divendres i dissabte 40 tones d'aliments als supermercats de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- Més d'una trentena d'entitats, així com els pobles de Jesús, els Reguers, Campredó, Bítem i Aldover, s'han afegit a la crida per a la campanya de recollida d'aliments que han organitzat conjuntament Càritas Tortosa, Creu Roja Tortosa, l'Obra Social La Caixa, la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta i l'Ajuntament de Tortosa, i que tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig a supermercats i grans àrees comercials de la ciutat. De fet, ja el divendres 10 de maig, a la tarda, molts d'aquests establiments adherits ja obriran la campanya per poder recollir les aportacions del públic que ja omplirà els comerços de cara al cap de setmana.

L'organització s'ha fixat la fita de recollir amb motiu d'aquesta convocatòria 40.000 quilos d'aliments. En aquest sentit, és la primera que es realitza comptant amb les grans entitats solidàries de la ciutat de Tortosa. Els voluntaris que participaran la tarda del divendres i tota la jornada del dissabte, els quals recaptaran els articles que les aportacions ciutadanes facin a la campanya, faran també la tasca d'informar sobre quins són els productes recomanats, comptant també amb el suport de cartells situats estratègicament en les prestatgeries dels establiments. Els principals aliments recomanats són llet, galletes, sucre, llegums cuits i oli, així com articles d'higiene personal, ja que moltes vegades són obviats per les persones necessitades davant de la prioritat d'adquirir productes alimentaris.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta