6 de juny del 2013

Mas visita la Terra Alta aquest divendres per 'celebrar' la Reserva de la Biosfera

GANDESA (Terra Alta).- El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà aquest divendres la Terra Alta per cloure -a Corbera d'Ebre- la celebració del 30è aniversari de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), presidir a Gandesa la presentació de les Terres de l'Ebre com a Reserva de la Biosfera i també inaugurar el nou celler de LaFou, al poble de Batea.

Segons l'agenda que ha facilitat el govern català, el cap de l'Executiu arribarà a Corbera d'Ebre a les 13.30 hores, on presidirà l'acte commemoratiu de la FCAC. Serà rebut pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; pel delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés; per l'alcalde de la localitat, Sebastià Frixach, i pel president de la FCAC Josep Pere Colat. En aquest sentit, a l'església de Sant Pere del Poble Vell de Corbera d'Ebre és previst que més de 400 cooperativistes d'arreu del país participen en aquest acte commemoratiu.  Després d'unes paraules de benvinguda a l'Assemblea General de la FCAC per part del seu president, hi haurà un homenatge als socis de les cooperatives i als que han estat els presidents de l'entitat. A més, a abans dels parlaments es projectarà un vídeo commemoratiu i, tot seguit, tindran lloc les intervencions de l'alcalde de Corbera, del president de la FCAC, i del president de la Generalitat, que clourà l'acte. Tot seguit, el president Mas participarà en un dinar amb els cooperativistes que hauran assistit a l'acte commemoratiu. Ja a la tarda, a la mateixa població de Corbera d'Ebre, el president té previst fer una visita institucional a l'Ajuntament.

D'altra banda, MAs es desplaçarà fins a Gandesa, on a les  17.10 hores, és previst que presideixi l'acte de presentació de les Terres de l'Ebre com a reserva de la Biosfera, que tindrà lloc al Celler Cooperatiu. A l'acte, hi intervindran l'alcalde de Gandesa, Carles Luz; el coordinador tècnic de l'EbreBiosfera, Josep Aragonès, que presentarà el projecte "Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera" i, tot seguit, es projectarà el vídeo corporatiu de la candidatura EbreBiosfera. El president de la Generalitat clourà l'acte amb el seu parlament.

La visita del cap de l'executiu acabarà a la localitat de Batea, on a les 18.30 hores té previst visitar l'Ajuntament. A continuació, a les 19 hores, el president Mas inaugurarà el nou Celler LaFou. Després de visitar les noves instal·lacions hi haurà parlaments del director del Celler, Ramon Roqueta, de l'alcalde Joaquim-Josep Paladella, i del president de la Generalitat.  LaFou va néixer l'any 2007 com un projecte que incloïa l'elaboració dels vins, el cultiu  de les vinyes i la construcció d'un nou celler a Batea. Els vins de LaFou formen part de la DO Terra Alta.

Imatge Govern.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta