21 de juny del 2007

Panisello torna a presidir la junta veïnal de l'EMD de Jesús

El nou alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va assistir dilluns al vespre a la constitució de la nova junta veïnal de l'EMD de Jesús, formada per set membres de CiU i dos del PSC. Així, el convergent Pere Panisello tornarà a ocupar la presidència de la junta veïnal, amb l'objectiu de resoldre «dos grans temes que han quedat pendents», el pla d'ordenació urbana municipal (POUM) i la revisió del conveni amb l'Ajuntament. Finalment, Panisello també va reclamar el compliment de l'Estatut perquè es garanteixi la descentralització municipal, així com la dotació dels recursos suficients a les EMD.

El Punt (21-Juny-2007)

Foto: EMD de Jesús

28 comentaris:

  1. Estimat Pere Panisello alcalde pedaneo, aspirant a ser independent de la ciutat que sempre t'acullit,i que en temps de frialtat juvenil i mes enlla de la teva profesio com profesional has fet de les teves,..sols pensa una cosa on ja papers callen barbes.reflexiona i fes les coses be........... Me congratula la teva Alegria i bon estar entre els que confien amb tu........pero et recordo que , les pareds fredes no les vol dingu.

    ResponElimina
  2. LO DICTADOR DE JESUS VERSUS PADRÍ PATACA!

    A QUE ESPERA JESUS PER A FOTER-LO FORA?

    ResponElimina
  3. No és pot. Tot aquell que es mou directament se'l carrega.

    Certament, el que passa a Jesús és al més pur estil "Bienvenido mister marshall", en aquest moments en lloc com a Jesús es practica el sectarisme en totes les terres de l'Ebre.

    Podem dedicar-hi un llibre i ens quedarem curts.

    ResponElimina
  4. Quasi el que mes em molesta de l'ambient " polític" de Jesus, son els corifeus.
    M'agradaria saber, si tots aquells que tant col·laboren i treballen " pel poble" ( sobre tot festes i demés saraus) tambe ho farien en un altre ambient i un altre color a L'EMD

    ResponElimina
  5. Molt bona persona, molt predisposat, molt atent, ara, no l'hi portes la contraria......

    ResponElimina
  6. hon hi ha papers callen barbes! sisi!
    pero resulta que el 27 de maig la gent de jesus amb el vot secret sr. anonim van fer a pere alcalde pedani de jesus per majoria absoluta 7 i vatros 2
    si tant malament ho fes aixo no hagues passat
    lo que fa l enveja!
    VISCA PERE!I VISCA JESUS!

    ResponElimina
  7. Nomes ens quedava el Catalonia, Pere
    (Pedro per als coetanis) però ja ho tenim controlat amb l'entrada d'algun que altre peó....
    L'estratègia es mes bella que el anar a peu.
    Llàstima de l'associació de veïns.
    Ja cauran!!!

    ResponElimina
  8. Vot secret, no. A Jesús hi ha vot captiu. El 75% dels jesusencs li deuen un favor i a les eleccions tots els anys li vam pagant. Es com una hipoteca i fins que el prestamiste no desapareix els vots siran els mateixos i cada vegada més. Visca la llibertat!!!!!!!!!

    ResponElimina
  9. O en mi, o contra mi, sempre el mateix. Anonim de les 6:27 dius que van fer "Alcalde pedani" ( tornem-hi una altra figura) per majoria absoluta "7 i vatros 2" , vatros?
    aixi, els 7. hauries de dir "natros" no?. De totes maneres també hauries de saber que Pere Panisello no es President de l'EMD per 7 a 2; ho es pels 1192 vots directes, la qual cosa encara te mes valor i pot tindre tot l'orgull de dir-ho amb el cap ben alt, cosa que no pot dir cap Alcalde, que si que es podrà dir Alcalde, però no pot dir que ha estat esculli't per sufragi directe i universal com el president d'una EMD. Lo qual xoca frontalment -dit sigue de passada-, i es incongruent amb la forma d'elecció dels membres de la Junta veïnal, que tret d'alguna excepció interessada, o pel fet de ser candidat a la presidència, no van a cap llista i son escollits a dit amb posterioritat a les eleccions.
    Es podria donar el cas, que el resultat continues sent de 7-2 i el president fos del partit minoritari o inclús d'un altre sense membres a la Junta, atès que un i altres, surten d'eleccions diferents.

    ResponElimina
  10. Torno amb el tema foto:
    Vaig denunciar a una altra entrada,
    que a la web de l'ajuntament apareixia una foto acompanya'n la noticia de la constitució de l'EMD en la qual, sortien la Junta veïnal, L'alcalde i regidors i representants de l'alcalde als pobles. Tots (d'aquí la meua critica)de CIU, per tant no hi eren els dos del PSC de Jesus ni els dos d'ERC de l'ajuntament.
    Gustau, la pregunta seria, si la foto que treus ( que si estan tots els membres de la Junta de l'EMD)a la noticia es de collita propia o t'he l'han facilitat oficialment?

    ResponElimina
  11. A Jesús, l'únic aldalde que hi conec es a Ferran Bel.
    A veure si us entereu d'una vegada que

    Pere Panisello, és el president de la E.M.D.
    i el vuit membres restans som els membres del consell de barri.

    No us entereu de res tio.

    ResponElimina
  12. A Jesús no hi ha llibertat de vot, com bé explica un altre visitant del blog, hi ha vot captiu.

    Exemple de campanya electoral:
    Un veï qualsevol de Jesús xerrant amb una gent que demana el vot, en veure que per l'altra banda de carrer s'apropa algú molt proper a P.P., diu "millor que ho deixem estar per un altre dia", i la propaganda que te a les mans la torna als seus interlocutors, que no sigui que després hi hagi represalies.

    Això és un exemple, n'hi ha més.

    ResponElimina
  13. Resposta a l'anònim de les 8.08
    La fotografia va ser enviada per l'EMD de Jesús, junt amb la nota de premsa, com s'indica a la mateixa entrada de la notícia.

    ResponElimina
  14. PETER PAN GUANYADOR INDISCUTIBLE!!!!

    rebenteu, sou un colla d'envejosos.

    Visca Jesús i visca el seu alcalde pere Panisello

    ResponElimina
  15. Quina llàstima que encara feu servir les mateixes velles, gastades i falses excuses en contra d'un Alcalde de primera per amagar que no heu estat capaços de presentar cap alternativa , que no teniu bona acollida entre la gent, que quan parleu en públic us xiulen, que el vostre model de poble "si és que en algun moment n'heu tingut" ni el volem , ni l'entenem , ni el sabeu explicar...
    Hauríeu de tenir una mica més de vergonya o potser d'imaginació i posar-vos a treballar si és que en algun moment de la història voleu tenir alguna opció a Jesús.
    La gent quan vota ho fa de manera anònima i per tant no torna favors , mira si hi haguéssin tingut fàcil per a castigar , i ha quedat ben clar que és el que la gent de Jesús no volem i quin model és el que volem continuar tenint.
    Visca Jesús !!!!

    ResponElimina
  16. A l'anonim de les 8:08 bis, dir-li que estic d'acord amb el fons del que diu. peró el consell de barri era avans, ara es Junta veïnal.
    El rigor a de ser per a tots.

    ResponElimina
  17. ara en minúscules!
    lo del vot captiu és la pura veritat.
    es la clau del sistema mafiós tan comú a la mediterrània.
    en el cas de Jesús és evident i amb pocs testimonis n'ha ha prou.
    a banda, la petjada d'un catolicisme històric marca esta realitat. Convents hi han a Jesús, i de monges. Cal saber que així com els convents masculins es feien força aïllats de les urbs, per als femenins es cercava rodejar-los de famílies o col·locar-los a barris petits. La qual cosa fomentava la dependència- submissió al poder ecclesial.
    així pos, Pataca és la Madre Superiora. La comunitat pataquera son les monges i ... el poble com sempre: beneit i pacífic en la pau de DeuCiU.
    per cert, hauríem d'investigar te possible abundància de favors relacionats amb la sanitat.
    el cas és que Jesús, tenint capacitat i pasta com per a ser una ciutat digna, continua sent una barriadeta de Tortosa.

    I és que si et dius Jesús ho tens clar per a tota la vida. A resar i callar!

    ResponElimina
  18. Les jesusenques i jesusencs van triar el passat 27 de maig de forma majoritària, clara i contundent a Pere Panisello com a president de la EMD.

    Les jesusenques i jesusencs van votar el passat 27 de maig de forma majoritària, clara i contundent a Ferran Bel com a alcalde de Tortosa.

    I en això consisteix la democràcia, en donar-li veu al poble per a que triï la millor opció política que consideri.

    Si us plau, una mica més de respecte a la voluntat triada lliurement pel poble de Jesús.

    ResponElimina
  19. A mi , sino es fent servir un sentit patrimonialista de les institucions i pobles, no s'em ocurris acaba els escrit amb visca a Jesus ni tampoc visca Pere ni visca Joan, perque per una altra part......clar que si, visca Pere, Jesus i tohom i per molts anys.
    Menys adecions inquebrantables.
    A mi tambe m'agradaria saber quin es el model de poble de Panisello, mes enlla de la restauracio de l'immaculada es clar.
    El model es possar el nom de l'ultim alcalde franquista a una plaça del poble?. Aixo es el que s'enten per recuperar la memoria historica?.
    El model es no posar " coto" a la anarquia i desgabell circulatori?
    El model es no saber impossar els criteris a tothom per igual i permetre que el que mes mala llet tinge o mes cride, no complisque?
    O, el model es "pan i circo"
    Menos lobos Caperucita....

    ResponElimina
  20. " quan parleu en public os xiulen"
    diu un anonim referintze -penso-als socialistes, suposo que mes concretament al parlament de Fernando Jaime el dia de la constitucio, a un determinat comentari sobre l'interes de l'anterior alcalde vers Jesus. Ara be, aixo es problema del qui parla o del que xiula?.
    Vols que et digue amb noms i connoms els que van xiular?
    Ja ho he dit mes amunt: corifeus.

    ResponElimina
  21. PERE ETS EL MILLOR!

    ResponElimina
  22. Respecte a l'elecció del poble? Heu tingut respecte durant 8 (VUIT) anys a l'alcalde d'esquerra? Se us veu el plumero.

    Vaig estar calladeta a la constitucio de la Junta veinal, (perque estic captiva tambe) i van xular dos vegades a Fernando. Pere nomes va cridar a l'rdre a la segona vegada quan Fernando li va demanar i ho va fer suavet suavet.

    Ni en los temps de la PDE va haver tan de rebombori, i allavons Panisello trucava a la policia local.

    Anims al socialistes jesusencs, ho teniu dur dur dur.

    ResponElimina
  23. Ara no caldrà que truqui a la policia local:
    la promesa ( ho aniré recordant ) es que a Jesus en hi hagin dos de permanents.
    Literal del Sr. Bel: "que comencen i acaben la jornada al poble"
    ..tant de bo

    ResponElimina
  24. Estos socialistes de Jesús que feu comentaris sempre sou els mateixos ,m'atreviria a dir que de la mateixa família.....,se us veu el plumero: "la calladeta captiva col.locada en temps de Sabater a l'Ajuntament " i "el ressabut" .Quin nivell...

    ResponElimina
  25. bla,bla,bla uff!! kines acalentades de cap. jo veig molt de resentiment i sobretot mal perdre. crec que p.p. va triplicar i cuatreplicar als seus adversaris polítics en una elecció directa, i a més despres de 12 anys com a alcalde ( o president de la j.v. )sincerament si algú se ho ha de fer mirar són els adversaris polítics. potser no han sabut trobar un candidat que pugue suposar un relleu per a la presidència de la j.v. potser hauríeu de canviar de candidats , o de manera de fer política, o qui sap potser les dos coses. però el que està clar és que els resultats parlen. un partit es pot perdre per 1 o 2 gols i pots dir que ha estat culpa de l'àrbit, del públic que xiulava molt o mala sort, però una golejada tant evident és fruit de dos coses. un ha jugat molt bé i ha fet un partidàs i l'altre ha jugat molt malament i no ha rascat bola.
    entreneu més o canvieu d'entrenador.

    ResponElimina
  26. 5:08, I si ho deixem estar això dels col·locats....vols dir que no es perfectament intercanviable.
    pues eso.

    ResponElimina
  27. Pel que fa a model de poble, vull recordar que l'impuls a la creació de l'EMD de Jesús va venir de la má de la Plataforma Independent Municipal (PIM) de Conxita Gamundi i d'ICV, llavors amb Joan Sabaté al capdavant, quan van entrar al govern de l'alcalde Beguer l'any 1993. Abans ni s'en parlava i els de CIU no van escatimar resistències. Ara s'apunten al carro. Benvinguts siguin!!!. Pero que no presumeixin tant de tenir "model de poble" propi, que els ho van donar uns altres.
    Bona tarde.

    ResponElimina
  28. PERE S ESTIMA EL SEU POBLE I NO CREC QUE NINGU HO FES MILLOR Q ELL, MOLTS DE POBLES EL VOLDRIEM PER A NATROS, JO EL 1R

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta