15 de novembre del 2006

Nou tríptic del parc del Delta sobre la ruta de les llacunes

El Parc Natural del Delta de l'Ebre va informar ahir que ha editat un nou tríptic sobre la ruta de les llacunes, el clàssic itinerari en bicicleta al voltant de les basses de la Tancada i de l'Encanyissada, a l'hemidelta sud. El recorregut, que té 26 quilòmetres, permet establir un contacte estret amb la flora i la fauna que hi ha a les basses i als arrossars, i sempre amb un ritme suau de pedalades. El nou tríptic ha estat editat en català, castellà, anglès i francès.

El Punt (15-Novembre-2006)

Reedito: Us podeu descarregar el nou tríptic de la ruta de les llacunes al web www.parcsdecatalunya.net, en el seu apartat de novetats.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta