15 de novembre del 2006

La delegació de Tartous visitarà el nucli antic de Tortosa i el Delta de l'Ebre

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va presentar ahir el programa dels actes d'agermanament amb la ciutat siriana de Tartous, que es faran entre el 17 i el 22 de novembre. A part de la signatura protocol·lària, que es farà dissabte a partir de les sis de la tarda, al saló de sessions de l'ajuntament i en el marc d'un acte obert a tots els ciutadans, Tortosa ha programat dues visites al nucli antic i al Delta. Sabaté va recordar que la signatura de la segona part del protocol d'agermanament entre les dues ciutats havia de fer-se al juliol passat, però que l'esclat de l'últim conflicte al Líban va obligar la delegació de la república àrab a suspendre el seu viatge a Tortosa. La delegació siriana estarà encapçalada pel ministre d'Informació, Mohsen Bilal, que per motius d'agenda arribarà a Tortosa divendres i l'endemà, dissabte, haurà de tornar a Damasc. Així, Bilal, antic ambaixador de Síria a l'Estat espanyol, no podrà assistir a la signatura protocol·lària de l'agermanament. Sí que s'ha confirmat, però, la presència de l'alcalde de Tartous, Abdil Hadi, i la d'altres personalitats de la vida política i social de la ciutat siriana. En representació del govern català hi haurà el conseller de Governació, Xavier Sabaté.

El Punt (15-Novembre-2006)

6 comentaris:

  1. Pos tindran tot lo gust, se trobaran com a casa!!!, si pot ser porteu-los a partir de les 18 h. Per que si els porten a les 8 del mati, els fotran damunt d'un furgoneta per buscar taronges per l'Agrofuit.

    ResponElimina
  2. Suposo que no els ensenyaran la "Tortosa profunda", o encara es pensaran que aquí també tenim un conflicte bèlic!

    ResponElimina
  3. jeje. segur que pensaran que això és l'IRAK o el Liban. vaja imatge que donarem.

    ResponElimina
  4. No em preocupa el que puguin pensar, sinó el fet que aquest agermanament costarà una pasta!!!
    Qui pagarà les "vacances" a Síria dels nostres representants? I el viatge o l'hospedatge dels sirians aquí? Quan costa això? Potser amb aquests quartos podríem pagar alguna infraestructura bàsica a Santa Clara (unes escales elèctriques cap a l'Hospital????)

    ResponElimina
  5. Espero que el sr.Sabaté en el discurs oficial que farà durant la recepció de la delegació siriana aprofiti per explicarnos per a què serveix això dels agermanaments enlloc de posar-se a filosofar sobre el conflicte de l'Orient Mitjà i sigui portada de l'e-noticies l'endemà.

    El ciutadà del carrer d'això dels agermanaments només veu que la ciutat d'Alcanyís mos envia per festes de la Cinta la seua pubilla. De la d'Avinyó ni això.

    Vos imagineu una pubilla siriana vestida amb el tratje tradicional??? Bffff

    ResponElimina
  6. Pos sirà que no.
    Que lo ministre Sirià ha vist masa jueu a l'ajuntament de Tortosa.
    I la ciutat s'estalviarà un munt de pasta, i los sirians també.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta