29 d’agost del 2013

Els bombers extingeixen un incendi a la Fatarella i l'altre que cremava des de dilluns a Riba-roja d'Ebre

LA FATARELLA (Terra Alta).- Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit al voltant de tres quarts de sis de dimecres a la tarda un incendi de vegetació de la Fatarella. El foc ha acabat cremant una superfície forestal d'uns 2.500 metres quadrats a la zona coneguda com el Camí de les Modorres. El foc, que aixecava una gran columna de fum, s'ha detectat poc abans de la una del migdia i en una hora els Bombers de la Generalitat l'han pogut controlar. Al lloc s'hi ha desplaçat fins a set dotacions terrestres i quatre mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat.

D'altra banda, els bombers també han donat per extingit -al voltant de dos quarts de nou del vespre de dimecres- l'incendi que afectava des de dilluns a la tarda una zona forestal a Riba-roja. El foc, que aquest dimarts al matí va quedar estabilitzat, ha afectat unes 20 hectàrees de pi i matoll, segons han indicat els Agents Rurals. Entre aquest dimarts i dimecres 38 dotacions terrestres han treballat per extingir totalment les flames. Durant les darreres hores, s'ha hagut de treballar en algunes reproduccions dins del perímetre del foc i, posteriorment, s'han fet tasques de revisió i de remullada dels punts calent.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta