10 de setembre del 2013

Un delinqüent comú, detingut i acusat de la col·locació de l'explosiu a la comissaria dels Mossos de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un home, amb antecedents policials, acusat de col·locar l'artefacte explosiu de fabricació casolana a l'aparcament de la comissaria regional de Tortosa. L'artefacte va ser col·locat dilluns a la matinada i constava d'una ampolla de plàstic, una bombona de càmping gas, i claus. El detingut és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la capital del Baix Ebre. Segons els dictàmens tècnics, l'artefacte tenia tots els elements necessaris per esclatar, tot i que no ho va acabar fent. Efectius dels TEDAX es van haver d'adreçar al lloc i van desactivar-lo, després de prendre les mesures de seguretat necessàries a l'entorn, sense arribar a desallotjar la comissaria.

Segons van explicar fonts policials aquest dilluns, la intenció de l'autor era prendre foc a l'artefacte, tot i que no ho van aconseguir. Els agents experts en explosius es van endur l'artefacte després d'acordonar la zona i retirar els vehicles.

Els Mossos no creuen que l'home estiga vinculat a grups terroristes d'ideologia radical, ni consta cap antecedent en aquest sentit. De fet, en els darrers dies havia estat detingut pels agents dels Mossos d'Esquadra com a autor de diversos robatoris a l'interior de vehicles, i li consten antecedents per delinqüència comuna.

El jutge ha demanat registrar el domicili del detingut i un local relacionat amb la seua activitat laboral. Els agents hi ha trobat diferents tipus de material que formaran part de la investigació. Segons els Mossos d'Esquadra, està previst que el detingut passi aquets dimecres a disposició judicial.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta