2 de novembre del 2006

Malestar per la "poca" implicació d'ERC de Tortosa en la campanya de Cid i Monclús

Alguns militants i simpatitzants d'ERC a Tortosa estan molestos per la "poca" implicació de la secció local en la campanya electoral en favor de les candidatures ebrenques de Marta Cid i Josep Felip Monclús. Els republicans disgustats, enquadrats al sector de Monclús, consideren que ERC de Tortosa hauria pogut fer alguna cosa més per esgarrapar vots a la ciutat, on el partit ha baixat més del previst. Per exemple, creuen que els membres del sector de Ricard Forés, que serà l'alcaldable d'ERC a Tortosa, s'han esforçat molt poc en qüestions tan bàsiques com repartir propaganda o penjar cartells. Al míting que Carod-Rovira va fer a Tortosa va escenificar-se una certa unitat... Però res comparable amb la recomposició que ha fet el PSC després de la convulsió que va representar deixar l'alcalde, Joan Sabaté, fora de la llista; ni tampoc res a veure amb la intensa participació de Ferran Bel, que tampoc era candidat, durant tota la campanya de CiU.

38 comentaris:

  1. Jo com a militant i votant de ERC, encara espero ara que m'arribe "propaganda" del partit.
    Ja quan es van fer les votacions per a alcaldable, Monclús li va fotre un bon "repasón" a Forés, el que pasa és que lo "titella" de Santos tenia a la seua "camarilla" amb tots els vots lligats. Total si no recordo malament va guanyar Forés per 6 vots...ara només cal vore que fa a les pròximes eleccions...

    ResponElimina
  2. Estic en la mateixa que l'altre comentari de l'únic partit que no he rebut paperetes per votar es d'ERC, no se de qui deu ser el problema

    ResponElimina
  3. Pos jo si que n'he rebut. Mira que sou destructius eh?

    Forés és un bon xicot, treballador i compromés amb el projecte d'ERC. Altres elements com Domingos i Monclusos avui estan al PP, demà als independents, després... potser al PSC-PSOE. LAMENTABLE

    ResponElimina
  4. Al primer anònim comentar-li que el resultat va ser Forés 31, Monclús 26.

    Respecte a Cinto, només li puc demanar que hem deixe tranquil, no li he demanat que hem pose a cap lloc i poder tindria que respectar el fet que soc un simple ciutadà del carrer.
    En el moment que alguna noticia hem cite directament llavors opineu però mentrestant respecteu la meva condició ciutadana.
    En això vull dir que no soc cap càrrec públic per que aneu opinant gratuïtament, si seguiu així hem sumaré en insults i desqualificacions gratuïtes a la gent com Cinto.

    Gràcies.

    ResponElimina
  5. Jo també vaig rebre propaganda i per triplicat. Si han baixat de vots, i per cert bastants, és perque Monclús representa la dreta tortosina. Hagues tret més vots Paco Gas com l'altra vegada que si té una trajectòria d'esquerres

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Al primer comentari li diria que si un bon repasson significa perdre una elecció quan ets delegat i tens oportunitat de sortir a la premsa i fer coses des del teu càrrec, a més d'estar promosionat pels capos d'ERC davant d'un noi jove i desconegut per tothom, no entenc com s'atreveix la gent a parlar com si hagues sigut un triomf de Monclús

    ResponElimina
  8. Els resultats d'Esquerra a Tortosa han estat molt bons, si mirem en percentatge de vot. I més si tenim en compte que alguns elements de la secció local han fet campanya en contra del partit perquè no estaven d'acord amb el candidat que els militants del Baix Ebre van escollir per una gran majoria. El lamentable és que aquesta situació es pot repetir a les municipals si hi ha gent que no està d'acord en el lloc que li toca anar a la llista, i llavors hi haurà gent que anirà llastimosament en contra del projecte col·lectiu per interessos particulars. Això només porta a l'autodestrucció...

    ResponElimina
  9. No heu perdut quasi tres punts i ni PSC ni CiU presentava als primers llocs a ningú de Tortosa. Vols dir que no voleu reconeixer que vos heu equivocat?

    ResponElimina
  10. I per cert tant de parlar de Tortosa, Amposta no necessita una renovació? La Marta Cid tot i ser consellera també ha perdut en vots i percentatge.

    ResponElimina
  11. Jo tan sols puc parlar per mí mateixa.
    Lo que penso que es tindria de fer es treballar pel partit, ERC, si es que veritablement sou militants d'ERC.
    Perquè això vol dir que tots teniu una mateixa ideologia política, potser uns més decantada cap a l'esquerra, potser uns altres decantada cap al catalanisme o potser altres decantada inclós cap al republicanisme que potser el tenim una miqueta abandonat.
    Però estes diferències no tenen de aconseguir dividir-mos enfront dels demés partits que, quan mos barallem ja s'estan fregant les mans.
    Mare de Deu! Si ja costa prou entendres entre els dos d'un matrimoni, lo que no té de costar entre la gent d'un mateix partit polític?
    Som tots diferents, però hi han trets que mos unixen.
    Esquerres, republicanisme i Catalunya!

    ResponElimina
  12. Si a tota Catalunya ERC ha baixat perquè a Tortosa la culpa la ha de tenir la gent que va guanyar a Monclús. No vos esteu passant anant tan a sac contra els que van guanyar legitimament unes eleccions?

    ResponElimina
  13. No digueu mentires. Sóc militant d'ERC i no de Tortosa i sempre que s'han fet reunions de militants per preparar la campanya estaven Ricard Forés i tota la seva gent, els de sempre d'ERC i ningú dels de Monclús -si és que li queda algú -ni siquiera ell tot i fer-se a Tortosa.Este paio no sap el que és una campanya.

    ResponElimina
  14. Queda clar que els comentaris d’aquests anònims valents com el que es posa directament amb temes de la meva vida privada, demostren el seu grau de ressentiment permanent en que sembla que estan encallats.

    Com he dit abans comentaris gratuïts per desacreditar i difamar seguiu que ja ens trobarem.

    Com sempre gràcies.

    ResponElimina
  15. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. Susanna,
    l'has encertada de mig a mig. Però estan tan encesos que no s'en donen ni conte del que fan.
    I lo que fan és fer-se mal a n'ells mateixo com tu molt bé has dit.

    ResponElimina
  17. Lo que passa es que ERC de Tortosa no accepta a Monclus que l´imposa la cúpula del partit que esta a Amposta. Si les cúpules dels partits son tan dictadores i antidemocrátiques, com volen treure vots?. L´ego d´alguns polítics es tan gran que pesa mes que lo que es bo per al partit.

    ResponElimina
  18. Com es que la cúpula d'ERC esta a Amposta .quan a Amposta a arrassat CiU ???....Tan malament está ERC a Tortosa?

    ResponElimina
  19. El problema es que la Marta forma part de la cupula del partit i Tortosa no te a ningú i a més s'intenta que no es tingui per poder controlar TTEE des de Amposta. Si es dona algun caramel a Tortosa es sempre a alguna persona que supedite els seus interessos personals als de Tortosa. Per això hi ha aquesta lluita. En tots els partits hi ha esta lluita Amposta o Montsià en Tortosa i no es tracta de que Tortosa domini el tinglado. Es tracta de que hi hagi equilibri i no hi hagi intromisions en la vida interna de la secció local.

    ResponElimina
  20. Això que acabes de dir és demagogia barata i tan sols seveix per a enfrontar a la gent d'un mateix territori.
    Visca la vegueria de Tortosa descentralitzada!

    ResponElimina
  21. Ah ! pero la veguería es dirá de "Tortosa"? Com t'ha traicionat el subsconscient...!

    ResponElimina
  22. Quina sort tenen a ERC de tenir persones tant conciliadores com la Comedianta.
    VEGUERIA DE TORTOSA ideal per a conciliar les Terres de l'Ebre
    Vota CT

    ResponElimina
  23. Mireu, jo hi estava a la votació del candidat del baix ebre. per cert la comedianta n'era una de les candidates a ser-ho. i jo vaig votar que no a Monclus per que dies abans vaig rebre una trucada de telefon de la regional per "guiar-me" el vot a favor de monclus. com jo soc militanta d'un altre poble em vaig indignar molt. i jo sabia que tortosa havia escollit un altre candidat per a les municipals i ho vaig entendre tot: la reional vol promocionar a monclus per a prepararlo a ser alcaldable de tortosa en contra de la voluntat de la gent de tortosa. a mi no m'agraden aquestes coses, ja vaig votar que no a l'estatut tot i que també vam rebre trucades de la regional per guiarmos lo vot cap al si. si les coses segueixen igual jo sere una de les que me donare de baixa molt aviat.
    això no es democracia.
    ho sento

    ResponElimina
  24. "Som com som...." Un slògan molt adient...no pense-ho?

    ResponElimina
  25. Lo nom de vegueria de Tortosa no és cap cosa nova.
    Durant la segona república ja es va dir vegueria de Tortosa.
    que la provincia de Tarragona, quin nom té? I la de Barcelona? I la de Girona? I la de Lleida? Per favor!

    ResponElimina
  26. També l'Hospital Verge de la Cinta es de Tortosa i la Marta Cid diu que s'ha de dir de Terres de l'Ebre i la Cambra de Comerç es de Tortosa i volen que es digue de Terres de l'Ebre. I la capital de la vegueria era Tortosa i ara volen la cocapitalitat. Em sembla molt bé que si ets de Tortosa defenses Tortosa i et bases en la història però no vagis de territorialista i parles de demagogia barata,perque francament veig que no t'aclareixes.

    ResponElimina
  27. Dons jo no veuría malament una renaxença del tortosinisme, sempre que no es vulgui imposar a ningú..Perqué no? Seria una forma d'esborrar aquests absurds complexes de pertenença a un poble . Perqué hem de renegar del nostre poble...I en favor de quins turbis interessos..? Un altra cosa son les legítimes e incruentes rivalitats entre pobles veïns..Aixó ha existit i existirá sempre..Tenim molts exemples dintre la mateixa provincia de Tarragona..Fins i tot pot arrivar a èsser positiu pels pobles si es sap canalitzar adequadament..

    9:04 PM

    ResponElimina
  28. Al·Lucino en la xica anònima que diu que milita a ERC. A vores si me contestes, xica, perquè m'he perdut:

    1. Monclús va sortir elegit per un 80% dels vots de la militància del Baix Ebre. Això no és democràtic?

    2. ERC deia que NO a l'Estatut. Tu vas votar que No per anar en contra del teu partit? Pos te vas equivocar, hauries d'haver votat que SÍ.

    3. Monclús és una imposició d'Amposta? Monclús se deu presentar perquè vol, no? Perquè si no volgués potser és prou grandet per a decidir què vol fer de la seua vida, no?

    Jo també milito a ERC, i t'asseguro que el cas de Tortosa no el puc entendre. Sort que sóc d'un altre poble del BAix Ebre, perquè si milités a Tortosa ja no militaria de fa temps.

    Sé que generalitzar no és bo, ni correcte, però a vore si serà veritat allò qe diuen que els tortosins són uns egocèntrics.

    ResponElimina
  29. Eiiiiiiiii!!

    ResponElimina
  30. 1.- no si te truquen dient que és el candidat oficial de la marta i que hi ha que votar que si.
    2.- No t'enteres, a les terres de l'ebre la regional va defensar el si i no vas ser fins que la militancia va dir que no (jo també malgrat la trucada e la regional) a les assemblees que la direccio va canviar de postura.
    3.- Monclus és un titella fidel als qui controlenm la regional que a més el van ajudar a parlar amb militants perque els votéssin per a alcaldable. es l'home que li interessa a la regional colocar a Tortosa aixi els qui controlen la regional tindran el futur assegurat. es questió de control del territori pero això potser tu ja no hi arribes. potser t'hi perds.

    ResponElimina
  31. A la que al·lucina. Quina sort tindrien els de Tortosa si no vulguessis militar a Tortosa.Deus ser d'estos que hi ha als partits que van a votar com a borregos a canvi de favorets perque ni siquiera saps el que defensava ERC a tota Catalunya i el que defensava a Terres de l'Ebre

    ResponElimina
  32. O al que al·lucina. No sé on m'has vist la feminitat.
    1. A mi no em va trucar ningú. I si m'haguessen trucat, m'hauria donat per assabentat i hauria aplicat el meu criteri, que per això el tinc.
    2. Va ser en una assemblea regional que va sortir el Sí. El partit, sumant les respostes de les federacions, va optar pel no.
    3. Ja caem en els insults, jo no t'he dit que no hi arribaves, només t'he demanat que t'expliquessis.

    I a l'anònim, només voldria dir-te que de favorets d'ERC no en tinc ni un ni n'espero cap, perquè si milito no és per interessos personals, sinó perquè comparteixo un tant per cent molt elevat amb ERC i perquè em sembla que col·laboro en un projecte que m'agrada. Més aviat els favorets els faig jo a ERC, col·laborant tant com puc.

    ResponElimina
  33. "Comedianta": Continua fent aigua barreig. poti poti , i tira pallús que m'estaco...! De vegades observo que li pesa més el carnet que el raonament... Gràcies

    ResponElimina
  34. Domingo tranqui home que no n'hi ha per a tant!
    Tots sabem que sempre vas buscant, políticament em refereixo.
    No passa res home, tu vols ser regidor a qualsevol preu i ho acabaràs sent: amb el PSC-PSOE o amb el PP si falta fa.
    També et dic, moltes gràcies. (per cert no et pots queixar de la propaganda gratuita que et fem no?)

    ResponElimina
  35. Enmig de tot això, falta Emili Nieto, per acabar de donar-hi tot el sabor.

    Es genial seguiu així, que la propera vegada us votara Rita.

    ResponElimina
  36. Conec a l’Emili Nieto i segur que no perdrà el temps intervenint en el fòrum. És més seriós i polític.

    ResponElimina
  37. A lo millor ja ho ha fet sota pseudónim...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta