2 de novembre del 2006

Una primícia informativa del butlletí municipal amb el festival Entrecultures?

No sé si una cosa així havia passat mai, però crec que el butlletí municipal de l'Ajuntament de Tortosa s'ha avançat a tothom amb una primícia sobre el festival de teatre Entrecultures. Enguany, el festival Entrecultures serà del 17 al 26 de novembre, però encara no ha estat presentat. Segons el butlletí, a la mostra de teatre intercultural participaran nou països (Afganistan, Israel, Nepal, Líban, Iran, Marroc, Iraq, Síria i Espanya), i algunes de les propostes més destacades són el virtuós músic Daud Khan (Afganistan), els clowns traigocòmics del Theatre Achouaa (Marroc), la reflexiva ironia existencial de The Lab Theatre (Israel) i els emotius ragas i cants hinduístes del grup Pruustar (Nepal).

3 comentaris:

  1. Ara ens voleu torna a enganyar en lo festival entrecultures

    Molts de festivals eh

    Entrecultures i el festival del riu, tot el pressupost a pendre pel .....

    ResponElimina
  2. AIXÒ NO TÉ SOL.LUCIÓ!!!. La despesa corrent de l'ajuntament de Tortosa és imparable. Com sempre a pagar els tortosins.

    ResponElimina
  3. sí, millor anar als cines oscar de roquetes a veure l'última pel·lícula d'adam sandler. o quedar-se a casa a mirar operación triunfo per la tele.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta