23 de desembre del 2013

El Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 3.000 euros a la Casa d'Acollida de Tortosa

TORTOSA ( Baix Ebre ).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat un xec de 3.000 euros a la Fundació Casa d'Acollida de Tortosa, per tal de donar suport a la tasca social d'ajuda a les persones més desafavorides que duu a terme diàriament. Durant aquest 2013, han passat per la casa d'acollida uns 927 transeünts, s'han servit 900 esmorzars, més de 800 sopars, més de 655 entrepans, i més de 1.900 bosses de menjar a famílies.

A més d'aquesta aportació extraordinària, el Consell Comarcal i la Casa d'Acollida han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'ens comarcal aporta 600 euros anuals a la fundació i el pagament d'una part de l'estança d'aquelles persones derivades a través dels serveis socials.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat la funció social que duu a terme la casa d'acollida de Tortosa "prestant un servei de primer ordre per a moltes persones necessitades", i ha assegurat que l'ens comarcal serà un "ferm col·laborador" de la fundació. En el lliurament del xec de 3.000 euros que s'ha fet aquest dilluns a les instal·lacions de la casa d'acollida, el president de la Fundació Casa d'Acollida, Lluís Lamote de Grignon, ha agraït l'ajuda econòmica del Consell i ha apuntat que sense aquest tipus d'ajudes "seria impossible continuar endavant amb el servei essencial que presta" l'equipament com és l'allotjament, el servei de dutxa, dinar o neteja de roba. 

L'acte també ha servit perquè la fundació i el consell comarcal signin el nou conveni de col·laboració a través del qual l'ens aporta anualment 600 euros -fins ara era de 500- i el pagament d'una part de l'estança d'aquelles persones derivades a través dels serveis socials que gestiona. El conveni, a més, deixa la porta oberta a incrementar, depenent de les possibilitats pressupostàries, la partida assignada a la fundació. Des de fa deu anys, el consell col·labora amb la casa d'acollida de Tortosa a través de convenis de col·laboració que ara s'han ampliat.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta