22 de desembre del 2013

L'alcalde de la Ràpita, nou president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martin Masdeu, és el nou president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia i president de la Fundació Rei Jaume I. Durant la seua primera compareixença com a president de la Mancomunitat, Masdéu ha volgut rectificar les seues paraules quan va dir que aquest ens distorsionava la feina del Consell Comarcal del Montsià. Així, ha felicitat la feina dels tècnics de la Mancomunitat tot reconeixent la tasca realitzada per trobar finançament cosa que s'ha traduït en inversions importants per al territori. Masdéu també ha dit que tot i les fronteres administratives dels territoris que formen part de la Taula del Sénia, existeix una unió de contingut històric i unes bones relacions veïnals.

D'altra banda, el nou president de la Mancomunitat ha aprofitat per fer balanç del 2013. Un any que, segons Masdéu, ha estat dolent per la reducció dràstica dels pressupostos i del personal. Per aquest motiu, ha demanat la implicació de les tres comunitats autònomes, Catalunya, Aragó i el País Valencià, en aquest projecte. Per la seua part, la gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Maria Teresa Adell Pons, ha explicat els projectes de futur que l'ens pretén dur a terme durant el proper 2014. Entre molts projectes, es pretén incidir en polítiques d'ocupació per als joves d'entre 18 i 30 anys amb alguna formació professional o amb el títol de batxillerat. Per últim, també es continuarà amb el projecte Olivat gràcies a la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Un pla que vol promocionar l'oli de les Terres del Sénia.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta