25 de febrer del 2014

ERC de Deltebre renova l'executiva local, amb Vanessa Callau com a nova presidenta


DELTEBRE (Baix Ebre).- ERC ha renovat la seua executiva a Deltebre, amb Vanessa Callau com a nova presidenta. Dissabte passat es va poder formalitzar la constitució de la nova executiva local d'Esquerra, després de mesos sense que cristal·litzés cap candidatura. Finalment, i davant d'una nova convocatòria, s’hi va presentar una única candidatura encapçalada per Callau. En aquest sentit, la nova presidenta i la seua executiva van rebre el suport del 99% dels militants que van assistir a l’assemblea. El mes de desembre passat, ERC de Deltebre havia dissolt la seua executiva provisional, en plena polèmica per la compra dels terrenys del Molí dels Mirons per part del portaveu municipal i exalcalde, Gervasi Aspa.


Callau, diplomada en Magisteri, es va mostrar "il·lusionada" davant aquest nou repte, i va fixar diferents objectius per treballar de manera immediata. "Primerament, actuarem per augmentar la consciència independentista al nostre municipi i el compromís en la consulta del 9 de novembre a partir de la campanya nacional Votar és democràcia", va afirmar Callau, que va reivindicar el projecte d’Esquerra,"‘com un projecte que està més viu que mai, realista i amb un futur encoratjador". Així, en nom de la nova executiva, Callau va fer un crida als militants i simpatitzants assistents perquè "formin part activa del projecte d’Esquerra i s’impliquin, encara més, en el teixit associatiu municipal, per escoltar les propostes, necessitats i inquietuds del poble". Segons Callau, ERC ha de fer de "corretja de transmissió entre la ciutadania i els nostres representants, amb l’objectiu de sumar per fer un poble millor, i això exigeix més implicació".

La nova executiva local d'ERC de Deltebre, a més de Callau, tindrà diverses secretaries: Elena Navarro (Organització), Alejandro Callau (Finances), Òscar Ortiga (Imatge i Comunicació), Salomé Bertomeu (Dona); Joan Sebastià Colomines (Política Municipal), Gervasi Aspa (portaveu del grup municipal) i Benjamí Vizcarro, Adela Aloguín i Josep Valldepérez (vocals).

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta