17 de maig de 2014

Carme Forcadell, reelegida a Tortosa com a presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana: 'Sabem que enguany votarem'


TORTOSA (Baix Ebre).- El nou Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha reelegit aquest dissabte la xertolina Carme Forcadell com a presidenta de l'entitat, amb un 97% dels vots. Ha estat en una reunió que s'ha celebrat a la sala d'actes del Museu de Tortosa. Forcadell afronta el seu tercer i últim mandat en un any que ha titllat de "decisiu" per la celebració de la consulta del 9-N. "Sabem que enguany votarem i votarem independència", ha remarcat. La nova direcció de l'ANC manté com a vicepresident a Jaume Marfany i compta amb dues noves incorporacions: Antoni Morral com a secretari i Núria Guillaumes com a tresorera. Tots quatre eren els únics aspirants al càrrec i han estat escollits per una àmplia majoria en la primera reunió del nou Secretariat que s'ha celebrat a la capital del Baix Ebre. Els tres ebrencs en el secretariat de l'ANC són Manel Alves i Marcel Guiu, que repeteixen en el càrrec, i Josep Sabaté, que debuta en l'òrgan directiu de l'Assemblea.

En concret, els membres del Secretariat han escollit Carme Forcadell amb 68 vots a favor i l'emissió de dos vots en blanc, mentre que el vicepresident, Jaume Marfany, ha rebut 65 suports. Pel que fa a les noves cares de l'òrgan directiu de l'ANC, la tresorera, Núria Guillaumes, ha tingut 64 vots, i el nou secretari, Antoni Morral, n'ha comptabilitzat 67 de favorables. A banda, l'ANC també ha fixat els membres i l'estructura de les diferents comissions de treball.

Forcadell ha titllat el 2014 com un any "decisiu" i "el més important", no tan sols per l'Onze de Setembre sinó per la consulta del 9 de novembre. "Ens ho juguem tot i posarem més empenta i més ganes que mai perquè sabem que enguany votarem i votarem independència", ha subratllat Carme Forcadell. La presidenta de l'ANC ha insistit que només treballen amb l'escenari de la celebració de la consulta perquè és "el més clar i el que té més suport del poble de Catalunya".

Crida al vot sobiranista el 25-M

D'altra banda, la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha fet una crida a votar als partits que són favorables a la celebració de la consulta en les eleccions europees del 25 de maig. "La votació del 9 de novembre comença aquest 25 de maig dient a Europa que volem ser un Estat lliure i sobirà, que votarem i volem votar i que per això ara també hem votat diputats i diputades que defensin la consulta", ha conclòs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta