5 de maig del 2014

CiU porta al Congrés dels Diputats el rescat dels peatges de l'AP-7 en el tram Vandellòs-Ulldecona


TARRAGONA.- El grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats presentarà dues proposicions no de llei per al rescat de l'autopista AP-7 en els trams de Vandellòs-Ulldecona i Torredembarra-Vilafranca, fins que no s'executi el perllongament de l'autovia A-7. També per a la gratuïtat del peatge de l'AP-2 entre Montblanc i Lleida que permeti enllaçar, quan estigui finalitzada, amb l'A-27 fins a Tarragona. A més, els nacionalistes exigeixen al govern espanyol un calendari concret d'execució dels trams d'autovia pendents.

Els diputats tarragonins Jordi Jané i Martí Barberà han denunciat també que al març el govern espanyol encara tenia pendents de pagar 5,8 milions d'euros corresponents a les expropiacions de l'A-27 entre Tarragona i Montblanc. Els diputats tarragonins de CiU al Congrés han explicat aquest dilluns des de Tarragona que impulsaran el debat d'aquestes dues proposicions no de llei perquè les preguntes realitzades fins ara a la ministra de Foment, Ana Pastor, per conèixer les previsions de futur d'aquestes dues infraestructures, només han obtingut per resposta "evasives" i se'ls ha remès als pressupostos.

"Tarragona és una demarcació de les més congestionades en trànsit i també som una demarcació puntera que espera inversions molt importants en el futur i necessita de vies de més capacitat. El nostre dinamisme ho justifica", ha sentenciat Jordi Jané. D'altra banda, CiU també demana una nova sortida de l'AP-7 a l'àrea de servei del Penedès i enllaç de l'A-7 amb l'autopista a l'altura de la Móra-Tamarit.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta