25 de maig del 2012

El Tortosa no renova Carlos Blanch, però seguirà com a director esportiu

La junta directiva del CD Tortosa ha anunciat aquest divendres que ha decidit no renovar el tècnic Carlos Blanch com entrenador del primer equip de l'entitat, de cara a la propera temporada 2012-2013. De fet, el Tortosa necessita sumar els sis punts que queden en joc a la lliga de Primera Catalana i que tots els seus rivals punxen, per evitar el descens de categoria. Segons el club, la decisió respon a la voluntat de "trobar un revulsiu a la dinàmica de l'equip i davant de la nova etapa" que el Tortosa començarà a la Segona Catalana. El CD Tortosa ha agraït públicament "el treball, l'actitud i la plena dedicació de Blanch durant les últimes dues temporades extremadament difícils, amb uns plantejaments econòmics i esportius molt diferents respecte a anys anteriors, i que comportaven un risc important davant de l'objectiu de mantenir la categoria". En aquest sentit, han afegit que la confiança amb Carlos Blanch és "absoluta" perquè continue vinculat a l'entitat com a director esportiu, càrrec que fins ara havia compaginat amb la d'entrenador. De fet, el Tortosa ha garantit que la substitució a la banqueta del primer equip no comportarà un canvi en la filosofia i en la política del club. El projecte seguirà "el mateix rumb" i durant els proper dies esperen donar a conèixer el nom del nou entrenador.

16 comentaris:

  1. Jo crec que és la decisió correcta, com persona em pareix un 10, i crec que al cap davant del primer equip no podia ser. Moltes vegades me pareixia massa bla a l'hora de corregir errors als jugadors. Jo apostaria per un entrenador en més nervi.
    Crec que és just deixar clar que Carlos ha dedicat estos dos anys amb moltes ganes i més.... Jo diria que un 200%.

    ResponElimina
  2. Completament d'acord, ignorant. A Carlos se li poden agrair moltes coses. La dedicació i il·lusió ha estat màxima per la seua part. Però, malauradament, el negoci del futbol funciona així, i si bé la temporada passada amb els nous plantejaments l'actuació de l'equip va ser meritòria, enguany la patacada en el tram final del campionat ha estat molt forta i inesperada. De cara al soci i aficionat, ja prou desil·lusionats amb el descens, ha d'haver-hi un revulsiu, cares noves i aire fresc.

    Està clar que la política esportiva que porta el club és l'únic camí possible ara per ara per a la supervivència de l'entitat, però això no trau que la decepció en aquest final de temporada hagi estat tremenda, ara ja amb el descens de categoria confirmat.

    Males èpoques li toquen viure al CDT. Com han canviat els temps!. Tot i això, més ànims i força que mai de cara a la temporada vinent. Faran falta.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Igual que hem de veure les cosses positives d'una crisis, hem de veure les positives d'aquest descens: aquesta temporada que vé el Tortosa jugará amb els equips ebrenc i això pot motivar al públic i enganxar-lo... Sempre i quan vaigue acompanyat de preus populars d'acord amb la categoria i amb el camp que tenim.

    ResponElimina
  5. Deus viure en una altra dimensió per vore lo positiu de la crisis. Jo prefereixo no gira lo cap i vore la realitat.
    Pel que fa lo futbol, ja vorem si lo descens és positiu, però que la gent de Tortosa s'enganxe no depèn dels preus. Los tortosins som sosos de naixement.

    ResponElimina
  6. Ho sé, tu prefereixes lamentar-te i esperar a que et treguin les castanyes del foc. No tot és blanc o negre Ignorant, hi ha matisos grisos també ;)

    ResponElimina
  7. Ami m'agradaria voret a la fabrica, meneixant 10 o quinze tones en 8 hores a casi 50 graus de temperatura i después que insinuen que ets un dropo i que no tens dret a pendret un caprixet.
    Ah! i durant uns quants anys, no només 2 mesos en tota la teua vida.

    ResponElimina
  8. Lo de les 115 tones amb els braços, clar.....

    ResponElimina
  9. Deu o quinze T, entre sacs de 25 kg, si amb els braços. Antigament era mes dur, pero continua sent cansat.
    Jo he dit l'exemple del que conec, pero segur que hi ha gent que fa coses pitjors i comentaris com los de Jaume indignen.

    ResponElimina
  10. perdona ignorant, havia agafat la "o" per un altre zero. D'aquí la meua ironia.
    De totes maneres això dels 50º, li diria a l'empresa que li fa la prevenció de riscos laborals a la teua, que la pròxima vegada fessin el control amb un termòmetre a la mà. O és que finalment estos especialistes, que a principi de la promulgació de la llei van néixer com bolets, acaben fent com els auditors ? que saben molt bé qui els paga !!!!

    ResponElimina
  11. Es dificil poder tenir-ho tot legal. I mes, acondicionar la temperatura d'alli. Dins del que cap, he vist invertir molt en prevencio. Pero en gent com alguns que coneixem, encara seria pitjor.

    ResponElimina
  12. Cadascu se sap lo d'ell, hi ha qui treballa 7 dies a la setmana fent 12 hores, qui no cobra, qui los companys o lo jefe te fa la vida imposible, etc... Pero que damunt hi ha gent que encara xupa lo biberon, i te done lliçons de moral...
    Si hi ha algu que seu sap montar i viu sese fotre brot, pos ole tus huevos, mentre sigue legal, ami no mimporta.

    ResponElimina
  13. Per això tens l'esquena feta pols ignorant. Tanta tona, ni que siguen sacs de 25... deixa marques difícils de treure del tot, però, no impossible! Ànims! Espero que estigues millor.

    ResponElimina
  14. Gràcies,Pauper. La crisis més dura la vaig tenir l'estiu passat. Això va ser un avis. Hi gent pitjor i surten endavant. Lo que si me pugues traure la correnteta que me baixa per la cama, millor.

    ResponElimina
  15. De res Ignorant, poc puc fer. Només he recordat que havies comentat aquest problema i e cervell ho ha lligat amb el tema de les tones, coses...
    Que et millores i lo de les rampes... tant de bo!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta