25 de maig del 2012

Solidaritat es mobilitza pels ‘Entrampats a l’Aldea’



Solidaritat se sumarà a les iniciatives parlamentàries que reclamen una solució per desbloquejar els estalvis de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l’Aldea. Així ho ha anunciat aquest divendres el diputat Alfons López Tena, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. El portaveu de Solidaritat ha comparat el cas de l’Aldea amb el rescat de Bankia amb diners públics, i per això ha remarcat que l’Institut Català de Finances hauria d’avalar la cooperativa agrícola perquè els impositors puguen recuperar els seus diners.

D’altra banda, López Tena ha explicat els motius pels quals Solidaritat portarà al Parlament l’ús dels subtítols en un reportatge del programa ’30 minuts’, sobre el cas de la cooperativa agrícola de l’Aldea. Segons el diputat, és intolerable i contrari al seu llibre d’estil que Televisió de Catalunya haja posat subtítols en unes declaracions en qualsevol de les variants de la llengua catalana. De fet, López Tena ha afirmat que no es creuen l’excusa que va donar la direcció del ’30 minuts’, i que la prova que no hi havia problemes d’àudio és que finalment s’han eliminat els subtítols del reportatge ‘Entrampats a l’Aldea’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta