14 de maig del 2014

L'associació de jubilats d'Alcanar critica l''oportunisme' de CiU en la polèmica pel casal cívic


ALCANAR (Montsià).- L’Associació de Jubilats, Pensionistes i Protectors d’Alcanar ha emès aquest dimarts un comunicat en relació a la polèmica entre el govern municipal d’Esquerra i el grup municipal de CiU per l’obertura del nou casal cívic. L’alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, va comparèixer públicament el passat dimecres acusant CiU de realitzar una “campanya d’intoxicació” difonent una publicació “plena falsedats i d’inexactituds” sobre el nou casal municipal amb l’objectiu d’atribuir tots els problemes per obrir l'equipament al mateix Ajuntament, i intentar "apropiar-se" políticament de la seva obertura. El portaveu convergent, Ivan Romeu, va afirmar que només s’havien limitat a exercir el seu dret a la llibertat d’expressió, i va negar que la seua publicació volgués intoxicar la població d’Alcanar.

Ara ha estat l’Associació de Jubilats, Pensionistes i Protectors d’Alcanar els que han rebutjat les declaracions de Romeu i l’escrit de CiU d’Alcanar per “demagògic, oportunista i per faltar a la veritat”. En el comunicat, asseguren que durant els set anys que ha durat el procés, l’Associació sempre ha sabut que la inversió i gestió de l’equipament era competència de la Generalitat, i que va ser la mateixa associació la que va demanar el 7 de setembre de 2010 que el casal portés el nom del seu primer president, Trinitari Bel. Una petició que va ser acceptada per la Generalitat i l’Ajuntament d’Alcanar, per la qual cosa afirmen que els sorprèn que Romeu digui que la normativa impedeix posar aquest nom al nou casal cívic. Així mateix, assenyalen que el canvi de casal de la gent gran a casal cívic ha estat realitzat de forma unilateral per la Generalitat, en la fase final de l’equipament.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta