6 de maig del 2014

Tortosa intentarà reubicar la fira dels dissabtes de Ferreries a la plaça Francesc Macià



TORTOSA (Baix Ebre).- El quart tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de Tortosa, Emili Lehmann, ha explicat aquest dimarts que encara no es donen les condicions necessàries per reubicar els mercats setmanals del Temple i Ferreries. Això és el que demanava una moció del PSC que va ser rebutjada dilluns al vespre amb els vots en contra de CiU, PP i ERC i l’abstenció de PxC. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Lehmann ha remarcat que fa temps que parlen amb els veïns de Ferreries de la necessitat de reubicar la fira dels dissabtes, i que aquesta mesura anava molt lligada a l’inici de les obres de les noves piscines. Unes obres que, a més, haurien condicionat la mobilitat al barri. En aquest sentit, Lehmann ha afegit que la primera opció era traslladar el mercat de carrer a la plaça Francesc Macià, però finalment han vist que això no és possible per les característiques pròpies d’aquest espai. Segons Lehmann, la fira es reubicarà a la plaça Francesc Macià si abans poden fer-se algunes modificacions.

En la mateixa línia, Lehmann ha deixat clar que no hi ha propostes ni demandes concretes per reubicar la fira dels dilluns al barri del Temple. D’altra banda, al marge de fer una valoració molt positiva de la setantena edició d’Expoebre, el regidor de Promoció Econòmica ha volgut donar alguns detalls sobre el nou certamen que abans de final d’any ampliarà el calendari firal de Tortosa. Així, ha dit que serà una fira “potent” que s’organitzarà en col·laboració amb una empresa privada, en un sector que fins ara no organitza fires del mateix tipus enlloc de les Terres de l’Ebre.

Finalment, el regidor de Comerç també ha apuntat que en les properes setmanes reprendran les diverses accions per dinamitzar els diversos nuclis comercials de Tortosa. Així, es tornaran a fer els Dissabtes del Renaixement, es faran activitats al costat de l’Agrupació Comercial Tortosa Centre, i també hi haurà altres accions per afavorir el comerç al nucli antic.

5 comentaris:

  1. Vull semblar ignorant Gustau, però, quina és la Plaça Francesc Macià?
    Gràcies!
    D'altra banda una fira, la nostra fira, no podrà ser mai gran, per moltes coses que hi fem. Més encara si s'ha d'encabir a un lloc, que desenganyem-nos, només es va fer per aconseguir lo nou pont sobre l'Ebre a Remolins.
    Així entre natros, ni tenim or ni diamants, hi ha el que hi ha i hi han altres fires que encara tenen camí per créixer, per moltes mans i mànigues que aquests politicastres de mig pel hi posen. Dieu-me pessimista si voleu.

    ResponElimina
  2. Per cert, m'oblidava, he sentit dir piscines?
    O volia dir Europees?
    Hi ha que veure el "Puedo prometer y prometo" que corre!

    ResponElimina
  3. Darrera del Lidl :
    http://tortosa.callejero.net/placa-de-francesc-macia-i-llussa.html

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta