6 de maig del 2014

El casal Panxampla organitza una xerrada i un sopar solidari amb els vaguistes de Panrico


TORTOSA (Baix Ebre).- Dos treballadors de Panrico de la planta de Santa Perpètua de la Mogoda visitaran aquest divendres, 9 de maig, el casal Panxampla de Tortosa per explicar la mobilització que realitzen des del 13 d’octubre del 2013. Va ser en aquella data quan es va declarar en vaga indefinida per mostrar el seu total rebuig a l’expedient de regulació d'ocupació (ERO) que l’empresa els va posar sobre la taula: 745 acomiadaments a a tot l'Estat i una rebaixa salarial del 18%. De fet, és ja la vaga més llarga de la història al país, i durant aquests més de sis mesos de vaga són nombroses les accions, manifestacions i serrades que han fet arreu de la geografia.

A més, aquest dimarts se celebrarà a la Sala Social de l’Audiencia Nacional de Madrid el judici sobre l’ERO que les treballadores han impugnat a través de les demandes presentades pels sindicats CGT i CCOO. Per tant, Tortosa serà una de les primeres ciutats en què els vaguistes de Panrico "explicaran les causes de la seua lluita, com l’han duta a terme i copsar quins poden ser els desenllaços", han destacat des del casal Panxampla. En aquest sentit, a més de la xerrada, des del Panxampla han organitzat una sopar solidari en benefici de les persones treballadores de Panrico que estan secundant la vaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta