10 de juny del 2014

ICV porta al Parlament la necessitat de fer públic el pla estratègic de les Terres de l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup d'ICV portarà al Parlament una proposta de resolució que insta el Govern a "compartir amb els agents econòmics i socials del territori" el Pla Estratègic de les Terres de l'Ebre, redactat per la URV per encàrrec del Departament d'Empresa i Ocupació. Els ecosocialistes s'afegeixen, així, a la demanda del PSC i a les reivindicacions dels sindicats majoritaris del territori que van denunciar l'ocultació del document per part del Govern. La proposta inclou la necessitat de crear una comissió de seguiment per implementar les mesures del pla, així com la previsió de partides pressupostàries. ICV també ha sol·licitat la compareixença del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, perquè expliqui el pla.

El passat 3 de juny, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, va respondre als sindicats majoritaris del territori que la Generalitat ja executa el Pla Estratègic elaborat per la URV i que, en cap moment, es va acordar fer una presentació formal del document als agents socials. Unes dies abans, les organitzacions havien acusat el Departament d'Empresa i Ocupació d'amagar el document, tot exigint que es fes públic i s'implementin les mesures que conté. Tot i assegurar que el gruix del document, que ha elaborat durant dos anys la URV i ha costat 140.000 euros, es troba ja en mans de la Generalitat, Pallarès va puntualitzar que encara no s'ha completat definitivament. Segons va precisar, en aquests moments el Departament d'Empresa i Ocupació, qui va encarregar-lo, està "analitzant totes les accions" que recomana. També ho fan diferents departaments del Govern implicats i queda pendent la valoració econòmica i el calendari de les actuacions que contenen les fitxes adjuntes.

Imatge ICV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta