18 de juny del 2014

Josep Felip Monclús, reelegit com a candidat d'ERC a l'alcaldia de Tortosa amb el 92,6% dels vots


TORTOSA (Baix Ebre).-  L’actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha estat reelegit aquest dimarts alcaldable d’ERC a Tortosa, de cara a les eleccions municipals de 2015. Monclús era el candidat proposat per l'executiva local i ha estat avalat per una àmplia majoria de la militància, reunida en assemblea extraordinària. De fet, Monclús ha rebut un 92,6% de vots a favor i un 7,4% de vots en blanc. El candidat republicà ha promès esforç i dedicació, i ha demanat a tots els militants la màxima implicació, perquè ERC puga esdevenir "referent a Tortosa, assolint la força necessària per a millorar la ciutat".

Josep Monclús, metge de professió, repeteix el repte que va assumir ja el 2011 en encapçalar la candidatura d’ERC a Tortosa. Des de llavors, el grup municipal a l’Ajuntament ha exercit una oposició "constructiva" a l’actual equip de govern, presentant un total de 38 mocions al plenari amb múltiples propostes per a la millora dels més diversos àmbits d’actuació. Per Monclús, l’objectiu és “continuar el treball realitzat per fer de Tortosa una nova ciutat per a un nou país”. Monclús ha expressat la necessitat d’orientar l’acció de govern a garantir les condicions de vida de la ciutadania i promoure les potencialitats econòmiques de Tortosa en turisme, comerç urbà i emprenedoria, entre d’altres.

Monclús ha volgut agraïr la confiança tant de l’executiva local com del conjunt de la militància, i ha afirmat que “l’acció de govern d’ERC, si els ciutadans ens atorguen la seva confiança, es basarà en els principis republicans de transparència, rigor i honestedat, tan necessaris en un moment de desafecció respecte les institucions".

Imatge ERC Tortosa, a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta