12 d’agost del 2014

L’ANC de l’Ebre ja té plens el 40% dels 80 autobusos per a la ‘V’ de la Diada




TORTOSA (Baix Ebre).- Quan encara falta un mes per l’Onze de Setembre, la regional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les Terres de l’Ebre ja ha completat el 40% dels 80 autobusos que té previst mobilitzar per la realització de la ‘V’ humana a Barcelona. Així ho ha explicat aquest dimarts la coordinadora territorial de l’Assemblea, Irene Fornós, qui ha destacat que el tram 2 de la ‘V’ de la Diada és un dels 73 trams que a hores d’ara està més ple. I és que, a diferència del que va passar l’any passat amb la cadena humana per la independència, les Terres de l’Ebre estan responent força bé. En qualsevol cas, Fornós ha fet una crida a la mobilització per inscriure’s i per participar en l’acte de l’Onze de Setembre a Barcelona, ja que del seu èxit dependrà en bona mesura l’èxit de la consulta del 9 de novembre.

Fornós ha detallat que l’Assemblea Nacional Catalana ha reservat 80 autobusos per a les Terres de l’Ebre, i que els han repartit per totes les assemblees territorials. Per exemple, des de Tortosa sortiran un mínim de sis autocars. Mentrestant, el col·lectiu s’ha abocat a la campanya ‘Ara és l’hora’ per convèncer els indecisos, i les territorials de l’Assemblea preparen diversos actes i xerrades per escalfar motors abans de la Diada. És el cas de l’assemblea local d’Ulldecona, que està organitzant un concert independentista per al proper 30 d’agost.

A banda, l’Assemblea Nacional Catalana tornarà a sumar-se a la Marxa de Torxes per la Independència que tindrà lloc a Tortosa el proper 10 de setembre. L’any passat van participar-hi més de 1.200 persones, i enguany també volen que la Marxa de Torxes siga un preludi “molt fort” de l’acte de l’endemà a Barcelona. A més, també a la capital del Baix Ebre, Tortosa per la Independència està treballant per hissar una estelada gegant en una de les entrades de la població. Un acte que podria fer-se coincidint amb les festes de la Cinta.

Finalment, Fornós ha recordat que el veritable objectiu de la ‘V’ de l’Onze Setembre és mobilitzar el poble de Catalunya a favor de la consulta del 9 de novembre, i que confien que durant el mes que ve puga estar enllestida la nova llei de consultes. Quant a les possibles repercussions del cas Pujol, Fornós ha sentenciat que si els catalans volen crear un nou país, també cal fer net i aconseguir un país millor.

Imatge arxiu ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta