10 d’octubre del 2014

'La cuina de les dones ebrenques', 53 receptes de 51 associacions de dones de l'Ebre




TORTOSA (Baix Ebre).- EL Centre Cívic de Ferreries de Tortosa va ser l'escenari, aquest dijous, de l’acte de presentació del llibre ‘La cuina de les dones ebrenques’, editat per l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre i Doble Columna, i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. Aquesta publicació inclou un total de 53 receptes de 51 associacions de dones de les quatre comarques de l’Ebre, classificades per primers plats, segons plats de carn i peix, i postres, amb una breu descripció del procés d’elaboració de cada plat i els ingredients necessaris, a través d’un format de receptari i amb un pes important de la fotografia.

El receptari és el resultat de la tasca realitzada per l’ICD a les Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre, la televisió que va comptar amb un espai culinari on van participar les associacions de dones. En l’acte de presentació del llibre, van assistir les diferents entitats de dones participants, així com també la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tortosa, Esther Vidal, la coordinadora de l’ICD a l’Ebre, Carme Valls, el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Pere Panisello i la presidenta de l’ICD, Montserrat Gatell. En el seu parlament, Gatell va afirmar que la cuina és un espai que les dones han de "reivindicar positivament".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta