13 de novembre del 2014

Desinfecten el parc de la Bassa d'Alcanar per la presència de puces


ALCANAR (Montsià).- Operaris del Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i Montsià (CODE) han realitzat una operació de desinfecció al parc situat al carrer de la Bassa d’Alcanar, per la presència de puces. Aquesta actuació havia estat sol·licitada per l’Ajuntament d’Alcanar i es farà extensiva a altres zones verdes del municipi. El regidor de Salut, Joan Roig, ha valorat molt positivament “la celeritat i l’eficàcia del CODE que, amb el seu treball, ha permès solucionar un problema de salubritat al municipi”.

Així mateix, Roig ha explicat que, en el marc d’actuació contra plagues, també està treballant en una altra línia enfocada a eliminar la presència de rosegadors en solars abandonats. En aquest sentit, el regidor ha explicat que “en el cas dels rosegadors que es troben en solars privats es fa més difícil l’actuació, a causa de temes burocràtics, ja que es necessita l’autorització del propietari del terreny per tal de fer el tractament. "Per això, estem intentant aconseguir el consentiment de tots els propietaris per tal d’eradicar la reproducció de rates i ratolins tant a Alcanar com a les Cases d’Alcanar, per tal de prevenir que aquest no esdevingui un problema greu”, ha afegit. Aquestes operacions seran fetes per operaris del CODE, organisme ofereix serveis de salubritat pública als ajuntaments del Baix Ebre i Montsià. Aquests serveis són de control de rosegadors i d’insectes, i tenen per objectiu el de reduir la població d’aquestes espècies.

Imatge Ajuntament d'Alcanar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta