14 de novembre del 2014

Inauguren les millores al pavelló de Gandesa, que recordarà el primer regidor d'Esports


GANDESA (Terra Alta).- L'Ajuntament de Gandesa ha informat que aquest dissabte, 15 de novembre, a les 19.00 h, tindrà lloc la inauguració de les obres de millora del paviment, la il·luminació i l'estructura del pavelló municipal d'esports. En el mateix acte es donarà a conèixer l'acord municipal a través del qual es modifica el nom de la instal·lació, que a partir d'ara es denominarà Josep Vidal Lluís, en record al primer regidor d'Esports de l'Ajuntament de Gandesa. Aquest regidor va esmerçar tots els esforços possibles perquè Gandesa, com a capital de comarca, tingués unes instal·lacions de primer ordre, i va aconseguir la construcció d'un pavelló.

Els treballs de millora efectuats al pavelló han consistit en la substitució del parquet, amb un cost de 60.250 euros iva inclòs, amb una subvenció de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de 17.500 euros. Quant a l'enllumenat, s'ha destinat una quantitat d'11.000 euros de fons propis. Finalment, pel que fa a l'estructura i la teulada, s'hi han dedicat 38.500 euros, amb una aportació de la Diputació de 30.000 euros. Tot plegat millora una instal·lació construïda ara fa prop de30 anys, que dóna cobertura a Gandesa, a la comarca de la Terra Alta i a l'institut de Gandesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta