16 de desembre del 2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre premia La Tero i el Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre va lliurar aquest dilluns el premi Emprenedoria i del premi Solidaritat per tal de guardonar la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre, i reconèixer el millor projecte o la millor iniciativa social o solidària de l’any. L’empresa La Tero, de l’Aldea, va guanyar el premi Emprenedoria, que consisteix en un xec de 1.000 euros i el suport tècnic i la utilització dels espais comuns del viver d’empreses de Camarles. Es tracta d’una botiga que ven fruita, verdura i tota mena de productes artesanals naturals, de quilòmetre zero i el màxim ecològics possibles. Ara bé, el més destacat és la seua aposta per les noves tecnologies i per organitzar, una vegada al mes, un menjador social per ajudar a les famílies més desafavorides amb menús de 3 euros.

Pel que fa al premi Solidaritat, el guanyador del xec de 1.500 euros va ser el Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre. L’entitat va repartir més de 232.000 quilos d’aliments que s’han distribuït entre 7.500 persones. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, va remarcar que les administracions han de cercar totes les fórmules possibles per impulsar i ajudar totes aquelles iniciatives encaminades a impulsar la dinamització econòmica i reforçar la cohesió social, i que amb aquest acte es volia fer un reconeixement a les empreses i entitats que ho fan possible. Els premis Emprenedoria i Solidaritat completen, junt amb els de Recerca i Projecte Jove, els guardons que cada any lliura l’ens comarcal per tal de fomentar la innovació, la investigació, l’impuls econòmic i la cohesió social.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta