2 de desembre del 2014

Les penyes taurines de les Terres de l'Ebre premien l'alcalde d'Alfara de Carles i el ramader Rogelio Martí



SANTA BÀRBARA (Montsià).- L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre va celebrar dissabte la III Gala Taurina. Es tracta d’un esdeveniment que té l’objectiu de posar en valor la festa dels bous, tradicional a la majoria dels pobles del territori. La III Gala Taurina de les Terres de l’Ebre va guardonar els millors bous, vaques i cartells de penyes de la temporada. Com a novetat, també es van incloure premis a la millor col·laboració, a la millora difusió exterior de la festa -que va rebre l’ampostina Àngela Baz, cap de premsa del torero David Mora-, i a la millor defensa activa dels bous, que enguany va rebre l’alcalde d’Alfara de Carles, Josep Mas. També es va fer un reconeixement al ramader Rogelio Martí, propietari, fins fa uns mesos, d’una de les ramaderies de lídia històriques de les Terres de l’Ebre, situada a la finca Els Ullals d’Alfara de Carles.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, es va mostrar convençut que, tot i que es vulga polemitzar amb la celebració dels correbous, gales com la de dissabte mostren que les festes amb bous tenen futur. Enguany, la Gala Taurina es va celebrar a Santa Bàrbara, després de celebrar la preceptiva assemblea general en què es va acordar, entre d’altres, augmentar la quota als socis i negociar el cost dels veterinaris. La primera Gala Taurina de les Terres de l’Ebre es va dur a terme a Santa Carles de la Ràpita, mentre que l’any passat es va fer a Amposta.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta